reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Powiem wam że zawsze zazdroszczę takim staruszkom w parku trzymającym się za ręce. Też tak kiedyś chcę :-)

Zawsze pytam mojego Najmilszego w takiej chwili "My tez tak kiedys bedziemy?" :-D Tez strasznie takim Malzowinkom Starowinkom zazdroszcze... :-D

Ps. A nam we wrzesniu 5 latek od slubu, 16 odkad jestesmy razem, a 20 odkad sie znamy :szok: :szok: :szok:

reklama
Ech dziewczyny, gratuluję tak długich stażów wspólnego pożycia:-) My z Damianem jesteśmy po ślubie prawie 5 lat, a razem prawie 8, ale to nic w porównaniu na przykład z Heatherkiem i jej Małżowinem:-)

Bardzo dziękujemy Tarnowianom:-D Ale walka była zacięta:-) Ja niestety nie byłam, bo zawody zaczynały się o 19.30, czyli wiadomo - czekały mnie w tym czasie inne zajęcia:-D Za to Damian mówił, że było ciekawe widowisko. Chyba całą sprawę popsuł Wam Tomek Gollob, który w jednym z biegów jako joker miał zdobyć 6 punktów, a zdobył tylko 2... Wynik końcowy 48 - 43 potwierdza, że walka była ostra ;-) :-D

ale tu tematy żuzlowe .. przyznam ze nie wiem o czym wy mówicie :-) !!!!
Ja też jestm pod wrażeniem waszych długoletnich związków.. ja dopiero niecałe 3 lata po ślubie a przed ślubem tez 3 lata... do dzisiaj wydawało mi się że to sporo :-)

Heatherek szacuneczek. Wy sie chyba znacie od przedszkola :-)

PRAWIE :-D :-D :-D .....88 rok..... Ustka...... typowe wakacje nad morzem...... tak zwane wczasy rodzinne :laugh2: ;-) .....kompletny przypadek i zajefajne dwa tygodnie zabawy :tak: :tak: :tak: ....A potem sie okazalo, ze mieszkamy w tym samym miescie, w tej samej dzielnicy, dwa przystanki autobusowe od siebie :-D Stracilismy kontakt az do 1991 kiedy to okazalo sie, ze sie dostalismy do tej samej szkoly sredniej :-D :-D :-D No i potem juz RAZEM :-D :-D :-D

reklama
Do góry