reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Sorki dziewczyny, ze tak wypalilam z tym zuzlem, ale to czerwcowe ploteczki i myslalam, ze mozna o wszystkim i o niczym;-) :-)

reklama
heatherek gratuluję stażu, ale ja też się pochwalę, że poznałam mojego obecnego męża jak mialam 12 lat, a bylo to dokładnie w maju 15 lat temu:tak: :tak: :tak: , a tak dokładnie to 16 maja będzie 15 lat jak się znamy:-) a 14 maja mają 30 rocznicę ślubu teściowie:) Normalnie szok, a tak w sumie to gdybyście nie poruszyły tematu to zapomnialabym, że taka miła 15 letnia rocznica nas czeka niebawem:-D

My razem od 8 lat jesteśmy, a po ślubie w sierpniu będzie 3. Też różnie bywało raz lepiej raz gorzej ale na samym początku powiedzieliśmy sobie takie nasze motto "dopóki trzymamy się razem możemy wszystkiemu dać radę" i tego się trzymamy.

KasiaDe dzięki muszę sobie gdzieś zapisać i wybierzemy sie tam na pewno , bo Izunia bardzo lubi pieski.:-) i nie przepraszaj za żużel, to że my nie kumate, nie wiemy o co chodzi to nie twoja wina;-)grunt że Asia cie rozumie:-p:-D

Heatherek my z mężem tez sie znamy od podstawówki, ale ja liczę czas od kiedy mieszkamy sobie razem:tak::-)

dziewczyny a kiedy macie rocznicę ślubu, bo ja 15 czerwca:-):-)

No to my tu widzę jak na razie najmłodsi stażem :) 2 lata przed ślubem i we wrześniu 3 lata po ślubie...więc na razie niecałe 5...w wakacje będzie 5 lat odkąd się znamy :) A przedtem miałam takiego jednego "narzeczonego" przez 7 lat ale nie pasowaliśmy do siebie - na szczęście że nic stałego z tego nie wyszło bo myślę że nie byłabym taka szczęśliwa, wierzę zresztą że tak miało być!!!

Kasia, myślę, że dziewczyny się nie gniewają - jak plotki to plotki :-D A co do reszty drużyny to masz rację. Dzisiaj policzyliśmy i wyszło nam, że Tomek, Rysiu Holta i Koldi zdobyli 39 punktów, a pozostali w sumie 4 :-D :-D :-D :-D :-D :-D

No my już rocznice mieliśmy 17.kwietnia była to nasza 3 rocznica :-) :-)
a znamy sie wsumie (jesteśmy razem)7 lat .Jak ten czas szybko leci :-)
Ja szybko wychodziłam za mąż miałam 21 lat , wielu ludzi mówiło mi że to za szybko i takie tam .... oj bzdury gadali :-) . Nie żałuje swojej decyzji ani troszke :-)

Stokrotki, no co Ty? Pobraliście się 17 kwietnia 2004 roku? Tak jak my! Też nam 3 stuknęła. A może jeszcze mieliście ślub o 17.00? :-):-):-)
My z Małżem znamy się z liceum. Jesteśmy razem ponad 10 lat.

Mamoot, a z jakiego liceum?? (jak plotki to plotki) :-D

Kasia, nie przepraszaj za zuzla!! Kobieto, no co Ty?! Gadajcie sobie dalej, a my posluchamy, moze sie czegos nowego nauczymy ;-)

Irmaa, a my mieszkamy razem dopiero niecale 5 lat... Moja pierwsza noc w tym domku, to noc poslubna :-D :-D :-D

A rocznice mamy 21 wrzesnia, w imieniny Mateusza hihi

Ell, polecamy sie na przyszlosc - bedziemy takie przypominacze roznych tematow :-D :-D :-D

reklama
Ale numer Mamoot , no 17.kwietnia.2004r. , hihihihi ale my dopiero mieliśmy o 19 msze , także wy predzej od nas :-) :-) :-)
No nie moge uwierzyć , ale fajosko :-)

Do góry