reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

A mnie sie juz nie chce uczyć na studiach;) ale popieram wybierz lepsze jak masz podpisywac lojalke;)

U mnie dzisiaj babski wieczór maseczki na twarz, winko w dłoń i ogladamy Lejdis

reklama
Kasiu, fajne plany. Dziewczyny dobrze piszą, że lepiej na lepsza uczelnię.
Ja tez mam lenia i nie wiem, czy chciałoby mi sie jeszcze studiować.

Fusiku, niezłe te domki. Chyba mam sie jeszcze czego uczyć. Będe miała inspirację. Poćwiczę, to może za kilka lat wystartuję w konkursie ;-)

Kasiu ja tez brałabym lepszy kierunek - jak lojalka to za coś lepszego

ale podziwiam bo ja już nie mam zapału do powiększania wiedzy, choć jeszcze w ciąży brałam lekcje angielskiego - obiecywałam sobie że po urodzeniu też nie przestanę ale rzeczywistość jest inna :-(

U mnie dzisiaj babski wieczór maseczki na twarz, winko w dłoń i ogladamy Lejdis

Tylko nie zapomnijcie maseczek ściągnąć ;-)

Zarządzanie- zawsze mnie trzęsło jak słyszałam tą nazwę kierunku

Kasia, na samo wspomnienie Zarządzania i książki Stonera "Kierowanie" mną trzęsie (ale to była cegła!). Dobrze, że to był tylko przedmiot ;-) Wybrałabym lepszą uczelnie - tak jak Ci pisałam. Nie wiem jak jest teraz, ale za moich czasów (dinozaur sie odezwał ;-)) uczelnia dawała papier (więc lepszej jest bardziej cenny), naukę języka i generalny pogląd na, tylko teorię, zero praktycznego zastosowania i wypuszczała magistra, który potrafił przyswajać nową wiedzę. Potem pracodawca takiego delikwenta sobie obrabiał pod siebie.
Kasia, chcesz w "zusach śmusach" (jak to mawiała jedna pani na szkoleniu) "siedzieć? Brrr ;-)

Fusiku, niezłe te domki. Chyba mam sie jeszcze czego uczyć. Będe miała inspirację. Poćwiczę, to może za kilka lat wystartuję w konkursie ;-)

A ja myślę, że z palcem w nosie zrobiłabyś takie dzieła ;-)

reklama
Kasia to trzymam kciuki za słuszną decyzję! tez o tym myślałam, ale ja generalnie wybrałabym się na te podyplomowe finansowane przez UE, jest w czym wybierać .....ale cieżko mi się zdecydować właśnie ze względu na weekendy...a dzwonek na takie studia już chyba zapadł, teraz w lutym ruszaja ostatnie chyba, nie wiem czy od października będzie dalej taka mozliwość

Do góry