reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Wiecie co, zaglądnęłam przed chwilka na majówki, żeby zobaczyc, czy u nich dalej aktywnie a tu szok - nic sie nie dzieje! Chyba wątek dogorywa... Oj jak sie ciesze, że u nas aktywnie, raz bardziej, raz mniej, ale zawsze ktos pisze!

reklama
kiedys pisalam z dziewczyna z majowek i mowila, ze tam jakies zamieszanie wyszlo i od tego...juz stopniowo padalo...
a u nas twarda ekipa!:))))))))))))))))))) moje kochane dziewuchy:D!

Jak dla mnie jesteście odskocznią od codziennych spraw i problemów. Lubię tu zaglądać i poczytać co u Was słychać. Jedyne co to bardzo żałuję, że nie widziałam Was, prawie wszystkich w realu... wielka szkoda. I nie wyobrażam sobie, żeby z Wami nie poplotkować, chociaż chyba jestem najbardziej zakręconą czerwcówką :)

Kasiu, bo my jestesmy NIEZNISZCZALNE :-)

Super mamoot!!! a imię samo wpadnie:)
Wojtek spytany o imie dla siostrzyczki powiedział, że jak się urodzi, to nam powie jak się nazywa :-)

U nas cisza. Chłopcy spią. Rano byli u nas znajomi z dziećmi i był taki harmider, że teraz mi ta cisza w uszach dzwoni :-D
A po południu idziemy do restauracji na uroczysty obiad z okazji 45 rocznicy ślubu moich teściów. Mam tylko nadzieję, że chłopcy nie dadza czadu.

Nie, jakoś sie jeszcze nie wypowiadał. Mimo, że taki wygadany :-D

Chłopcy na rodzinnej imprezie zachowywali sie wzorowo. Grzeczne jedzenie przy stole, a potem umiarkowane zabawy. Ponad 3 godziny w knajpie. Zuch chłopaki :-)

Mamoot, wiedziałam, że tak będzie. Oni zawsze, jak trzeba, zachowują się wzorowo. Wszystkiego dobrego dla teściów!
U mnie cisza jest teraz. Miki padł, a Olga chyba coś się jeszcze kokosi. Ale ona przymknęła oko razem ze mną w ciągu dnia. Ja spałam, bo jak wróciliśmy z zabawy choinkowej od m z pracy to tak mnie strasznie głowa rozbolała, że musiałam się położyć...
Zabawa była bardzo fajna, fajni animatorzy, tylko ... przebrani w klaunów i Olga się przestraszyła. Ale po jakimś czasie rozkręciło się towarzystwo. Wróciliśmy z wielkimi reklamówami słodyczy - niedobrze... ;-)
Po południu skoczyliśmy jeszcze na kawkę do teściów. Mieliśmy jechać na weekend do znajomych, ale ich dzieciaki niewyraźne, więc nie chcieliśmy ryzykować.

Kasiu

Wojtek spytany o imie dla siostrzyczki powiedział, że jak się urodzi, to nam powie jak się nazywa :-)
.

hehe a nas dzisiaj zaskoczyla Otylka i pyta, a kiedy będzie Julka i Karolek....a maż odpowiadział...jak beda wnuki:D

reklama
Do góry