reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Syla ja sie zastanawiam gdzies zas polazla!!!!
U mnie zajety komp przez Adama.3..ja swoja robote zrobilam teraz jego kolej ;) kasa wyplacona :) Jutro biore sie za zakupy-czyli prezenty...a moze dzis...sama nie wiem...zaraz lece sprzatac...siadlam poki komp wolny...moze na laptopa zasiade pozniej-ale ja to nie lubie na laptopie bo mi za maly monitor jest :-D
Ogolnie sypie na maxa snieg...a bylo juz czarno... w piatek jedziemy do tesciow a we wtorek do pl. i zostajemy do 02.01

reklama
Ja dzis kupiłam ostatni prezenty, więc już wszystko gotowe :-) I całe szczeście, bo w sklepach juz mocno tloczno.

Ja w tym roku nie narzekam na przerwę świąteczną, bo jak się uda, to wolne wezmę od przyszłej środy (22.12) do poniedziałku po nowym roku (3.01). Chyba, że w pracy cos pilnego nagle wyskoczy do roboty.

no to ja mam super luksus - siedze do kwietnia :-)
a mi niestety brakuje kilku bardzo drobnych prezencików by każdy coś dostał od Mikołaja ( zasada jest ze kupujemy tylko dzieciom, a reszta dostaje jakieś drobne do max 10 zł takie symboliczne)
zostawiłam na koniec a tu klops :-( może w pon uda mi się wyskoczyc na chwilkę do sklepu na osiedlu bez dzieciaków - zobaczymy

ja mam prawie wszystko. Właśnie przyszedł aparat fotograficzny Oli. Trochę jestem zła bo kurier GLS spóźnia się 3 dni a tam moja nowa pościel na łóżeczka. Generalnie Adam przeszedł na urlop i mam troche więcej czasu dla siebie. Nawet byłam dzisiaj u fryzka.

No my siedzimy i byczymy od 21-go do 02.01 :) tzn.moze nie tak do konca bo tez trzeba mamie pomoc.. ;) no ale potem juz bedzie luzik...
Dzis kupilismy tez aparat ale dla tesciow na prezent...
Chionka ubrana,troche ozdob -mialo byc malowanie i nie ma malowania-czasu jak zwykle za malo...tzn.ja mialam w sumie ale Adam nie a to robota dla dwoch...
Torebka dzis przyszla ale nie moge jej nosic bo to gwiazdkowy prezent :-) musze ladnie zapakowac i pod choinke ;)))

A my jutro z nienacka smigamy na weekend do Krakowa. Zaprosiła nas moja kuzynka na ... pieczenie pierniczków (dla odmiany ;-) ). Stwierdzilismy, że co tam, jedziemy. Troche na wariata, ale będzie wesoło.
Mam tylko nadzieję, że pociąg będzie jechał bez problemów.

reklama
Do góry