reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ojoj, zdrówka dla wszystkich chorowitków!
Martusię coś bierze, ale mam nadzieję, że jakimś cudem odpuści- choć wczoraj przemarzła trochę, bo mój brat stracił poczucie czasu, jak zabrał Martę i Magdę na sanki.

Mam do Was prośbę- moja koleżanka przygotowuje się do pisania pracy semestralnej na studiach podyplomowych, i przygotowała taką oto ankietę:
http://webankieta.pl/ankieta/w1hpxve8ar9i/p- w imieniu koleżanki bardzo proszę o wypełnienie, wiem, że można na Was liczyć :-)

reklama
Ankieta zrobiona.

Staś ma się lepiej, dzis już bez gorączki. I łobuzował tak, jak by mu wczesniej energii brakowało. Wojtek tez sie nie rozłozył.
Zrobiłam dziś piernikowe budownictwo :-)

Sylwia, u nas wszystko działa a i tak ciepło ucieka strasznie i dogrzewamy sie kilmą
Mamoot, super, że chłopaki łobuzują ;-)

ankieta zrobiona.
Ala od kilku dni ma wyraźne oznaki bólu brzuszka, mało je, kupki be i jest nie do życia.
Ola standard kaszle
Ja wczoraj przeleżałam w łóżku cały dzień. Bolał mnie żołądek, mdłości i ból kręgosłupa. Dzisiaj lepiej ale za to mieszkanie wygląda jak po bombie. Adam szczęśliwy poszedł do pracy i powiedział, że należy mi się order za wychowywanie naszych dzieci. Ech... Wieczorem każda panna stała na baczność w piżamie i gotowa do spania. Zabijał je wzrokiem.
Stasiu, nie choruj mamie, daj jej trochę pożyć!
Sylwia a Ty jak dajesz sobie radę w pracy przy tym zimnie? Chłop by się przydał:-), albo dobre wino.

Dziękuję bardzo za zrobienie ankiety :-)

Adam szczęśliwy poszedł do pracy i powiedział, że należy mi się order za wychowywanie naszych dzieci.
Dobrze, że to zauważył, jeszcze gdyby Cię choć czasem odciążył, żebyś mogła odpocząć nie tylko wtedy, kiedy się źle czujesz.
A skoro stały na baczność, jak zabijał je wzrokiem- może po prostu trzeba im więcej stanowczości, zaczną bardziej Cię słuchać i nie będą Cię tak wykańczać.

reklama
małe są na etapie bicia i zabierania sobie zabawek no i agenciara Ala wspina się poprostu wszędzie - na stół, krzesełka, kibelek, próbuje wejść do pralki.
Ech dzisiejszy dzień trochę mnie zdołował. Zaczęła kaszleć, dostaje dużą dawkę sterydów, czekam na rezultaty. Jak nie zareaguje będzie klops. W ciągu dnia dała niezły popis, musiałam ją obudzić i natychmiast przystawić do inhalatora....Czuję sia tak jakby jakiś kamień spadł mi na serce. A swoją drogą przy chorowałam jednak Ali kaszel postawił mnie już na nogi. Sorry za te wywody, ale tak jakoś mi ciężko..

Do góry