reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

AniaS widzę że mamy podobne podejście :-) U mnie od czarnej roboty są żaluzje :-)

reklama
Ania, to też wyjście!:-D Niestety nie mam takich firanek, więc umyć przydałoby się, bo faktycznie świat jakiś taki szary:laugh2: Kasia, zazdroszczę!:tak:

Same szyby mogę myć, ale wszystko co w koło, brrr
Co do reszty porządków, to na pewno szaleć nie będę;-)

A ja za tydzień sobie poleniu****ę bo naświęta wracamy do kraju. Pobujam się w swojej huśtawczce z małym i poopalam- o ile pogoda się utrzyma. Szkoda że tylko na tydzień wracam bo mam już dośc bycia na obczyźnie:-D No ale trzeba żeby dzieci tatusia nie zapomniały:laugh2:

Oj Mamoot nie mam pojecia 9 takich wielkich jak balkon i jeszcze 3 dachowe, i kilka jeszcze takich pokojowych troche tego jest a i jeszcze wielkie na klatce schodowej:-) ale jak się zobowiazała za 50 to dąłm jej jeszcze napiwek i sa super wymyte:-D

Ja tez chce aby mi ktoś umył okna ... bo brudne że aż strach a dodatkowo mały ostatnio pomazał kuchenne okno Miśkoprem i mam ślaczki :-)
a tu obiad po chrzcinach i światła nie będzie :-)

Ufff, umyłam. Ale nie powiem, żeby to bylo perfekcyjne ;-) Smugi jak fiks, ale nie miałam sily.

Sylwia, wcale Ci się nie dziwię, że ktos umyl Ci taką ilość okien:tak: Zrobilabym tak samo:-)

A ja dziś pomyłam okna i uprałam firanki :)
no ale miałam wsparcie mamy - i całe szczęście - bo Karol po około 10 min przyglądania się i grzecznej zabawy w łóżeczku (w polarku i czapeczce ;)) stwierdził że chce pić, potem uciekł do drugiego pokoju i zrobił tam kupę no i generalnie miał straszną ochotę na bieganie...no i oddelegowałam babcię do niego bo przy nim to ja bym pewnie te okna do Wielkanocy myła :)

reklama
Do góry