reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Duska juz chodzi do szkoly(pisalam Wam tu jest inaczej..teraz zaczela taka jakby zerowke...
a na zajecia dodatkowe - myslalam o balecie, bo kolezanki coreczka chodzi...ale zupelnie mi nie po drodze, a poki co nie mam auta(dzis przezywam kryzysy...poryczalam sie rano, bo bardzo daleko i nie wygodnie mi tak dralowac ..a nie bede narzekac, musimy cos obmyslec, bo na koneic dnia jestem zje... na maxa...przez to humor od wczoraj do dupy!..
a w szkole jeszcze dodatkowe zajecia nie ruszyly...ale na pewno cos wybierzemy...

reklama
Pytanie za 100 pkt. czy nasze dzieciaki na 100% idą w wieku 6 lat do szkoły? Ustawy/przepisy są już podpisane?
Ja też myslałam o szkole. Jedna mamy zaraz przy bloku, ale poziom najniższy w mieście... W pobliżu są jeszcze 3 więc może gdzieś tam...
U nas dodatkowe zajęcia nie ruszyły, ale znając Mikołaja nie będzie chciał na nic chodzić

Trzeba by poszperać, ale wydaje mi się, że już dawno było klepnięte, że w 2012 roku pierwsza klasa w wieku 6 lat obowiązkowa.
Marta na zajęcia dodatkowe chodziła bardzo chętnie, w wakacje pytała, dlaczego ich nie ma, i mówiła, że jest nudno. A na ten taniec cieszy się jak szalona- ale do października musi zaczekać.

Byłam własnie w przedszkolu i zebranie mamy w poniedziałek i są listy na angielski i gimnastyke korekcyjną (z tego co zrozumiałam, to wszyscy będą mieli zrobione badanie postawy). Na angielski z jego grupy zapisane (jak na razie) same dziewczynki - 6. Wydaje mi się, że dziewczynki są bardziej chętne na coś takiego. No, w przeciwieństwie do Wojtusia:-D

u nas w przedszkolu wisi zawiadomienie, że rocznik 2006 obowiązkowo stawia się do szkoły. Ja jednak wolałabym Olę zostawić w przedszkolu. Ona jeszcze jak dla mnie jest za mała na zerówkę w wieku 5lat a co powiedzieć o 1 klasie w wieku 6 lat.... to jakaś masakra.

A JA TAK Z INNEJ BECZKI :)
ponieważ wciągnął mnie ostatnio decoupage, to oglądam na internecie co tam inne laski tworzą i normalnie jestem w szoku, już nie chodzi nawet o decu, ale ostatnio odkryłam laskę co robi takie torebki:
Haart - galeria dobrych pomysłów decoupage - Galerie - Kategoria: Torby

kurcze, nawet ze zmienionymi kolorami mi się podobają, oczywiście nie wszystkie, ale niektóre...

albo to:
viki+candy.jpgczyż nie jest słodka

jeszcze gdzieś widziałam takie słodkie misie zrobione chyba na szydełku, były prześliczne:)

reklama
Do góry