reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Baśka i ja mocno ściskam kciuki, chociaż to już po czasie. Mam nadzieje, że teść szybko wróci do zdrowia.
Pati jak się da to spróbuje zdjęcia jeszcze dzisiaj obejrzeć. Choć nie będzie łatwo. Alcia rozrabia ile wlezie.

reklama
a ja melduje, ze mam za soba pierwsze po ciazy wyjscie:D...po ur sis zawinelismy sie wszyscy do klubu-dyskoteki...i nawet procenta zaliczylam;) Dzieci sprzedalismy dziadkom...nie pamietam kiedy tak dobrze sie wybawilam!!!fotki i Pati i swoje (wrzuce) jutro..bo dzis mam balagan nie do ujarzmienia...:p...a jutro czeka mnie -pierwszy dzien przedszkola...musze poprasowac, przygotopwac Duske;)

Kasiu - jak sie ma tak niewymagajace dzieci to ..;)..babcia w piatek do nas przyleciala a w sobote juz jej dzieciaki sprzedalismy:D...oki zmykam ...i do jutra:*(mialam tylko sie z wami dzis tu przywitac, a siedze 2 h...:O...

A ja tak z innej trochę beki zastanawiałyście się już nad wyborem szkoły? Na jakie zajęcia dodatkowe chodzą Wasze dzieciaki? U nas jest tak duzo do wyboru ze sama nie wiem a Wojtek chciałby na wszystko.

my napewno bedziemy chcieli zeby mloda chodzila do szkoly na naszym osiedlu...bo bede wiedziala ze "bydla" tam wiele nie bedzie... jest niedaleko nas szkola angielska-podobno bardzo dobra...ale to bede sie dowadywac na nastepny rok... co do zajec dodatkowych to jeszcze nie wiem...

Co do szkoły- jeszcze się nie zastanawiałam, ale pewnie do najbliższej, żeby miała łatwy powrót do domu, zresztą coś mi się obiło o uszy, że u nas nie jest łatwo posłać dziecko do innej szkoły niż powinno chodzić, bo jest tak dużo dzieci, że szkoły nie chcą przyjmować dodatkowych.
A z zajęć dodatkowych u Marty są do wyboru: rytmika, gimnastyka korekcyjna, taniec, plastyka, i angielski. Zapisaliśmy ją na trzy pierwsze na razie, myślę jeszcze nad plastyką- ale to jeszcze zobaczymy, najwyżej ją dopiszemy, i tak zajęcia zaczynają się od października. Na angielski na razie nie będzie chodzić, ze względu na problemy z wymową. Wszystko fajnie, tylko jak się zliczy te wszystkie kwoty, to niemało wychodzi...

reklama
No właśnie sporo tego wychodzi jesli sie chce zapisac na wszystko;)
No u mnie raczej nie wchodzi w gre szkoła w miejscu zamieszkania chociaż jest kameralna itp bo po pierwsze nie ma stołówki a po drugie świetlica do 15;(

Do góry