reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
dzięki:)
podobno wszystko przebiegło zgodnie z planem- wycięli mu płat lewego płuca gdzie był guz prawdopodobnie nawet mniejszy niż się spodziewali...operacja była skomplikowana bo to akurat za sercem więc nie wiem nawet czy przypadkiem jakoś tyłem go nie otwierali żeby dotrzeć - wiecie żebra itd...jutro może już Pawel bedzie z nim porozmawiać

oby wszystko sie wyprostowalo- zdrowia zycze i modle sie...

co do pogody - u nas slonce i stad moja nieobecnosc..gl. czas spedzamy opalajac sie w ogrodzie:D

ja tez trzymam kciuki :-)
A pogody to faktycznie sama sobie teraz zazdroszcze...bylo przepieknie... ciagle goraco..po ponad 30 stopni...a woieczorami czy noca ok 28-24... woda az ciepla... i raz spadly cudowne duze krople deszczu z jednej chmury... :-) doslownie moze z 5 min...ale wszystko i tak dzialo sie w mega sloncu :-)

zaraz Wam cos zrzuce...bo mamy ich my ok.700 a znajomi ponad 700 :-D a jeszcze jedni znajomi nas zaskoczyli i po dwoch dniach niespodzianke nam zrobili i dojechali :-D

reklama
Do góry