reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
A mi jakos dziwnie samej w chałupie wczoraj wieczorem było, ze na mecz do sąsiadów poszłam;) normalnie cisza i spokój przez tydzień.

Baśka ja tam też wychgodze z założenia że sprzątanie może poczekać. Teraz nawet przez tydzień palcem nie tkne hahaha bede używać życia:-)

Ja jakbym przez tydzień palcem nie tknęła, to nie wiem, co by było, pojęcia nie mam, skąd się tyle kurzu bierze. Chociaż podobno jak pokrywa wszystko równą warstwą, to się tak nie rzuca w oczy :-D

Powiedzcie mi czy z Waszych inhalatorow mocno leci para? bo z mojego cos marnie.... juz probowalam dojsc do ladu z tym gownem...wszystko amm dobrze zrobione...ale mam wrazenie ze to co leci to jest tyle co nic...chyba go sprzedam....

Pati, u mnie para leci dość duża. Czym mniej płynu to jest jej mniej.
Baśka, super, że nie macie już gipsu.
A co do sprzątania. Siedząc w domu mniej sprzątam niż jak w nim nie byłam.

Wlasnie mi A przeczytal ze w sobote facet zabil swoja 2 letnia pasierbice bo mu w ogladaniu meczu przeszkadzala...najpierw ja pobil,a potem wcisnal jej srube w gardlo zeby wygladalo jak wypadek i zadzwonil po pogotowie...W glowie mi sie to nie miesci... Skurwy*syna tak dlugo bym katowala az by w swoich odchodach wreszcie zdechl...Zycze mu rownie bolesnej i okrutnej smierci!!

Rusałko, matko Ty moja!!!! Na rowerze:-) w takim stanie:-). Chylę czoło!!!

Fredzia..jestes jedyna w swoim rodzaju - nie zastapiona-koooofaaanaaaaa!!!!!!zakrecona jak zawsze na maxa:D
ja wczoraj weszlam tu..poczytac, popisac..ale jak przeczytalam Twojego..Pati tez posta..myslalam,z e sie posuiuram..az A czytalam...o Tym jak Pati mu wspolczuje(te Twoeje teksty;)!..a za chwle Twoja wypowiedz..o stanie- hahah..a czy moj A..bo to on pociskal na rowerze-dzis tez..
po czym juz nic nie odpisalalm...bo rozbawilas nas do lez i humor mielismy przedni..
kuknelismy w google map...ile dokladnie jest od pracy do domu..i jeszcze wiekszy smiech i zlewka..bo moj A sapal ze taaak daleko ma 11 km..w jedna str..a tu nam wyszlo, ze jest 6,2 km...trzeba by bylo nas widziec jaka mielismy zlewke z mojego A...

Baska- super wiadomosc!

Pati...basen..mmm...zyc nie umierac...ja bede miala w Pl..ale chyba na starosc..;/...bo cos sie nam plany przesuwaja......

Ostatnia edycja:
reklama
Wlasnie mi A przeczytal ze w sobote facet zabil swoja 2 letnia pasierbice bo mu w ogladaniu meczu przeszkadzala...najpierw ja pobil,a potem wcisnal jej srube w gardlo zeby wygladalo jak wypadek i zadzwonil po pogotowie...W glowie mi sie to nie miesci... Skurwy*syna tak dlugo bym katowala az by w swoich odchodach wreszcie zdechl...Zycze mu rownie bolesnej i okrutnej smierci!!

....nie moge nawet tego sluchac- zwyrodnialcy! ***** mac!..w takich przypadkach jestem za kara smierci..najokrutniejsza dla zboczenca!

Do góry