reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ja mecz z Niemcy Anglia jednym okiem ogladałam ;) bo grillowalismy przed domem i opalanie itp dopiero wieczorkiem obejrzałam Argentyna meksyk te zbył dobry;)
A ja mam luz chłopaków odprawiłam wczoraj do siostry

reklama
Sylwia, nie za dobrze Ci? ;-)
Pati, ale wiesz, jakby było 2:2 to nie wiadomo jakby się skończyło ;-) Choć niewątpliwie Niemcy grali dużo lepiej - wg mnie (co sie nie znam:-p)
Kasia, zdrówka dla Martusi!

Rusałko, matko Ty moja!!!! Na rowerze:-) w takim stanie:-). Chylę czoło!!!
A Ala... odpukać. Temperatura znikła w ten sam sposób w jaki się pojawiła. Po 24 Ala poszła smacznie spać. Jakby nigdy jej nic nie było. O 6 pojechałyśmy do szpitala na pobranie krwi i już wróciłyśmy. Mała rozrabia ile może. PO 13 idę z Olą do fryzjera.
Sylwia ale Ci fajnie!! Ja też tak chcę. Tylko gdzie tu baby odprawić. Napewno pod koniec lipca babcia zabierze Olę na działkę na 2 tygodnie. Ale będzie fajowo.
Pati ja nienawidzę meczy. Wystarczy mi wiedza którą przekażecie na BB.
Kasiu, zdrówka dla Martusi!

Jaka pogoda u Was? u nas dzis ma byc 34 stopnie...musze mloda dobrze nakremowac...Wlasnie powiesilam pranie...pewnie lada chwile wyschnie... :-)

Kasia jakby skonczylo sie 2:2 to strzelaliby jedenastki... ;-) No i nie wiem czemu ale bramkarz z anglii strasznie mnie za swoj ryj wkurzal...takie chamskie macho... ;-)
Ciekawe jak to sie skonczy dla niemcow jak beda grali z argentyna.... bo chlopaki tez niezle mexyk roztrzaskali....

Tak sobie mysle dlaczego ja nie mam domu z basenem w ogrodzie... Chyba w zyciu mi nie wyszlo :-D :-D

Pati, chodziło mi o to, że jakby było 2:2, to może Anglicy dostaliby wiatr w żagle. Nic to, skończyło sie jak skończyło i sprawiedliwie, bo wygrał lepszy.
Fredka, super, ze z Ala lepiej!!!

hej dziewczyny nie mamy gipsu!!! alleluja leczenie zakończone:)
dziekujemy za kciuki :)
więcej napiszę i wątki ponadrabiam wieczorem bo co prawda królewicz zasnął ale w domu taki syf że nie ma gdzie nogi postawić...
miłego dnia!!!

Aha-no to sie zrozumialysmy Kasia :-D:-D
A moj A to wogole co mecz to zaklady robi i ciagle wola"Patrycja i co ,jak myslisz,kto wygra?co obstawic? juz mi na jaja z tym idzie...

Baska super ze sie tak wszystko skonczylo... :-) powoli dojdziesz do ladu ze wszystkim...tak jak Kasia mowi-syf nie zajac :-D jedynnie moze sie tylko mnozyc :-D

pisalam ze dostalam dzis bukiet roz od A? :-) troche nabroil wiec musial cos wymyslec zebym zlagodniala...

Pati, i co, złagodniałaś? :-)

U nas rano były 22 stopnie- jak wychodziłam o 7:30, wyszłam z krótkim rękawkiem, i nie zmarzłam :-) chciałabym tak częściej, bo już nie raz się nadziałam na to piękne słoneczko, a jak wyszłam to tak piździło, że się wracałam po długi rękaw.
Martunia poszła dzis do przedszkola, zobaczymy co będzie wieczorem.

reklama
Do góry