reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Baśka, fatalnie :-( no szlag mnie trafia jak słyszę takie rzeczy... Ja się boję cokolwiek na klatce zostawiać, choć u nas niby ta część korytarza, w której mieszkam jest odgrodzona kratką i zamykana- ale sąsiadka mówiła, że i tak im rower ukradli, choć był stary, i jakieś narzędzia. Rowery stoją na balkonie, dzięki czemu za bardzo nie da się z niego korzystać, bo jest mały ale i tak dobrze, że jest.

my mamy garazpodziemny tu..zamykany na pilota..kamery itd.i choc niektorzy trzymaja tam takze rowery..moj A sie boi..a ze spory mamy tu przedpokkoj..to i se stoja..tylko mi to sie srednio widzi..wolalabym tam szafe z lustrami..ale jakos powiem Wam,z e dziwnie..ale mimo, ze urzadzilam to mieszkanie jako tako..nie do konca je czuje..np./pomalowalabym na inne kolory...ale jakos mam takie cos w srodku..ze to nie moje...

Baska oj wspolczuje...mam nadzieje ze sobie nogi polamia..w szprychy wkreca....Zglosiliscie na policje????

Rusia no co ty,farba grosze kosztuje...to mieszkanie nie nasze a my tu nowe kafle polozylismy,tapety,podlogi,elektryke...inaczej bym chyba zwariowala albo trzebaby polozyc co miesiac conajmniej tysiac euro wtedy bylby poziom jakis...inaczej kafle z lat 80 :-D

Popieram :-)
Chyba, że macie narzucone, bo np. mojej koleżanki mama wynajmuje mieszkanie, i powiedziała, że mogą sobie pomalować, ale na jasne kolory- beże, czy coś w ten deseń. A mój brat sobie upierniczył, że ma być na biało :szok:

no mamy narzucone odgornie, ze musi byc jasny kolor...ale to tez nie o to chodzi...raz nie chce nam sie szczegolnie teraz malowac...(teraz wszedzie sa bezowe sciany) wiec nie jest znowu az tak zle...a dwa musimy sie okreslic, czy oby na pewno chcemy tu zostac, bo fakt faktem- to mieszkanie jest naprawde luksusowe, swieze, po prostu nowiutkie...i szkoda by bylo z niego rezygnowac, ale z drugiej strony marzy mi sie domek..badz jesli nie...to cos blizej przedszkola..jakies mieszkanie z ogrodem..i tak sobie ogladamy wciaz..bez cisnienia;)

nie no to nie chodzi o to, ze tu Bog wie co jest...normalne ok 100 m 2 mieszkanie..jak pisalam..kuchnia pod zabudowa..liczac 3 pokoje 2 lazienki halogeny...reszte trzeba urzadzac co innego wstawic meble..co ja zrobilam..co innego dopieszczac-typu klasc pod swoj gust kafle/panele ..itd..- to mieszkanie zaliczane jest do apartamentow.., ale dla mnie ono troche jest hotelowe..
a fotki..zarzuce obiecuje;)...w tle bedzie zawsze...my na pierwszym planie..musze zalaczyc fotki z urodzin Dusi...pokazac zwierzaka..itd..bo mnie tez z Ploski mecza..ale zaraz zurzyje caly transfer-hahah ..nie no zartuje..jakos jak mam czas taki na posioedzenie tu troche to wole poplotkowac:p...musze sie zmobilizowac;/..

reklama
Sylwia rower był przypięty także musiałą to być kradziez z premedytacją bo musieli miec cos do rozcięcia zapięcia...
na policje zgłoszone ale na pewno umorzą za jakiś czas ze względu na niska szkodiwość....ble ble ble

Do góry