reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

a ja wczoraj pierwszy raz od x czasu nie jezdzilam na rowerku i po kapieli zjadlam jeszcze w lozku kanapki- ciezarowka......tak mnie ssalo...i wogole spac cos nie moglam...a jak nad ranem Duska do nas znowu przywedrowala-teraz sobie oboje smacznie spia...a mi bylo ciasno, wiec juz kawuche sacze...nie moglam zasnac..
Mam ochote isc na zakupy:D ..tu chyba wszystko bedzie otwarte?...tzw. Bank Holiday....ale moge sie mylic...
planowany jest na dzis grill- ale jakkos nie mam ochoty.........

reklama
U nas tez dzis pogoda taka deszczowa od rana...wczoraj jeszcze wzglednie.... ale mi tam nie przeszkadza akurat dztis bo od wczoraj jestem sama w domu i blogie lenstwo...kawka,sniadanko,spanie do 10:00...obiadu nie msuze gotowac...muzyczka leci i plotki z psiapsiola na gg-telefonie :-D

u mnie leje od rana, nic mi się nie chce, mąż był na weekend ale już pojechal, ja znów sama z dziećmi ale przez tą pogodę nie ma co robić, filmy od rana poogląałam wybyczyłam się w piżamie do południa a teraz trzeba się za obiad wziąść

No niestety impreza odwołana, bo padało od rana, a nawet jeśli nie padałoby, to bardzo mokro :-( Mam nadzieję, że przyszły weekend będzie bardziej łaskawy...

A my dzisiaj z okazji pięknej pogody wszyscy wylądowaliśmy w saunie i jakuzzi, a tam rozmowy na nasz poważny temat trawnika przed domem i chyba wygra ten z rolki;) na razie szukam kogoś kto mi przekopie przed domem;)

a ja dzis obudzilam cala rodzinke przed 8 i o 8. 10 juz wszyscy gotowi do podrozy - wyruszylismy poza miasto...Taki spontan tylko w trojke:-)przecenilam troche pogode, bo swiecilo coprawda slonko, ale bylo chlodno. Pospacerowalismy..Klaudia powariowala na takich dmuchanych zamkach(bala sie zjezdzac...cykor maly!:eek:po drodze wstapilismy do kilku sklepow- odkupilam sobie bluzke;) inna, ale tez ciekawa;-) i nie jedna:p ...wrocilismy - obiadek i jak leglam w wyrko ...tak ruszyc sie nie moglam...brzuch mnie troche pobolewal...Mialam dzis miec gosci..Klaudia czekala na kolezanke, ale nie bylam w stanie reka noga ruszac ...i popoludnie - zmeczona spedzilam przed TV...:baffled:

reklama
A ja miałam dziś atrakcję: Marcin wypchnął mnie na basen. Powiedział, że mam popływać i poleniuchować nie myśląc o dzieciach. :-) Zadanie wykonałam :-D

Rusałko, wklej jakieś foty tych ciuchów. :-) Tak nam opowiadzasz co kupujesz, że aż jestem ciekawa. :-)

Do góry