reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
my w sobote na grillu wczoraj nad morzem (fotki beda) a dziś w domku bo padało=- no Karol i Paweł to jeszcze w garażu ponad 2h urzędwali bo mi rower robili i fotelik...teraztylko czekamy na pogode żeby na wycieczkę rowerową w 4ke ruszyc-nawet kaski wszyscy mamy:)

Mamoot, ale fajnie. Choć nie narzekam bardzo, bo udało mi się wczoraj ciut poleniuchowac rano. I tym sposobem posiedziałam dłużej wieczorem i teraz oczy na zapałki
Od rana leje...

Syla niezle :-D
bedziesz robila cos wyjatkowego ? jakies wodne oczka z pomoscikami czy cos takiego ? mi by sie podobal taras, ale taki ze sttoi na srodku, a na okolo niego woda :) jakies strumyk albo cos takiego... trudno mi to opisac :-D

jak mi przywiozą ziemię, to trzeba będzie to rozgarnąć itp a potem trawa z rolki na to pójdzie, oczko wodne tez będzie chyba z mała fontanna na którą upiera się Wojtek.
Taras chwilowo nie bo chyba nam kasy już braknie;)chce zrobic taki na palach z jednego boku doczepiony do domu.
A na razie ziemi mi nie przywiozą bo leje i nie mogą nakopać, kopara by im się utopiła, normalnie co za szlag!!!! w piatek najszybciej, ale jak poleje jeszcze to w następny weekend bo ziemia zbyt nasiąknięta wodą;(

a ja lubię altanki i place zabaw dla dzieci. Przed chwilą dzwonili do mnie z przychodni od alergologa. Zwolniło się dzisiaj miejsce i pędzimy wieczorkiem ile sił w nogach do lekarza. Mam nadzieje, że może nam coś pomoże. A o 14 pędzimy do pediatry na kontrolę. Może nie wygoni nas do szpitala?!!!! Bo Ala dalej furczy i kaszle. Ach...

Fredzia a moze ty sie wybierz do pediatry ale specjalisty pulmonologa i chorób płuc, to Ci ją dobrze posłucha.
Ja sie wybieram jutro, bo nie wierze zwykłemu pediatrze.

reklama
Do góry