reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
a ja zdycham na grype żoładkowa- jednak Karol to co mial to raczej nie po danonku tylko z przedszkola...masakra, to latanie do kibelka pół biedy ale to mega osłabienie prz tym- ledwo Bartka daje radę podnieść:( choć już teraz lepiej ale wczorajsze popołudnie i dziś rano było strasznie
no a mledemu pleśniawy lecze:( i w ogóle jakiś niespokojny a Karol dzis miał dzien histerii:) a z milszych rzeczy-szukamy kwatery nad morzem na lato

Baśka, oby szybko przeszło! Trzymaj się dzielnie!
Sylwia, zazdroszczę zgranej paczki na babskie wyjazdy!
Mamoot, wolałabym, żeby mnie zahipnotyzował w drugą stronę :-) może jutro będę miała zdjęcia od chłopaka z agencji, która nam imprezę obsługiwała, to coś wrzucę. Jedno mam na nk, ale słabe, bo z telefonu.
I zapowiada mi się tygodniowa impreza- mamy z pracy "szkolenie" w Egipcie :-D:-D:-D:-D wyjazd 1 maja :-D

Baska...wspolczuje...jedyny plus w moim przypadku zawsze po grypie zoladkowej- kg na minusie..to tak ciutke na pocieszenie;)

Syla, Kasia- zazdroszcze balang..imprez..podrozy...my juz chyba po wakacjach w tym roku;/...byl Egipt...tydz w PL..i teraz kolejne pierwsze plany wyjazdowe ..dalsze - mamy w pazdzierniku. Tak to teraz jak pogoda dopisze zamierzamy wybrac sie tu nad ocean-Blackpool..tez wycieczke do Walii..pokazac troszke rodzicom "okolice";)

Baśka, to Cię dopadło:-(Dokładnie tak jak piszesz, to osłabienie jest najgorsze...
Kasia, super impreza Ci się szykuje:tak:
Mamoot i jak Staś?

Olga wczoraj drugie spanie bez smoczka - yes!

Baska -Zdrowia!!!!

Kasia ale bajer-szkolenie w egipcie-chyba szef dostal dobra hipnoze,co ;))))))

Syla -wypadu zazdroszcze-same baby to sie potrafia najlepiej bawic :-)

Mnie jakies przeziebienie lapie...niesmak w gardle,katar...cos tam w tym gardle pobolewa...podobnie u mnie zatoki sie objawiaja jak sie zblizaja... :-/

reklama
Baska a gdzie chcecie jechac nad morze bo ja bym moze dołaczyła?! Też szukam czegos fajnego. Daj znac jak cos znajdziesz.
Teraz spadam do kumpeli na plotki bede wieczorkiem babyboomowac ;)

Do góry