reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
U mnie nastąpił jakiś kryzys osobowości Oli. Ciągle krzyczy, płacze i ciągle jakieś problemy. Teraz pojechała z adasiem na przejażdżkę, bo już nerwowo nie wyrabialiśmy. I powiem Wam, że nie wiem co z tym fantem robić. Tekst poranny... daj mi jeść, dobrze... Ola.. już, ja chcę i płacz. Zastanawiam się czy to nie jest przejaw zazdrości o Alę. Mam już dosyć. Jak Ala w nocy kwęknie to Ola już płacze, ze jej się chce pić. Zmęczona jestem bardzo...

Kasiu, Stas rozrabia jak zwykle :-) Dziś rano patrząc mi głęboko w oczy ciągle próbował (mimo zakazu) wsadzać palec w serek na kanapce....
Wojciach zupełnie zdrowy, na dwór wychodzi. No a w poniedziałek do przedszkola. A w środe na Mazuryyy!!!! :-D

Fredko, wiem, ze to strasznie frustrujące, jak dziecko tak wszystko neguje i się łscieka o wszystko, ale sadze, że to normalne. Wojtek tez potrafi robić awantury o głupoty. No i niestety krzyczenie tylko pogarsza sprawę. Można powiedzieć, że odniosłam pewien sukces jesli chodzi o złości WOjtka, bo bardzo rzadko udaje mu się wyprowadzić mnie z równowagi. Cała się skupiam, żeby nie dac się sprowokowac ;-)
U Ciebie Fredziu, może to dodatkowo byc zazdrośc, bo Ala coraz większa i już nie jest tylko lezacym dziudziusiem. Trzymaj się dzielnie!

My dziś sprzedajemy chłopców rodzicom Marcina na noc i sami idziemy na slajdowisko - moja koleżanka była w Meksyku. Będą ładne zdjęcia :-)

Ostatnia edycja:
Fredka myslę dokąłdnie tak jak pisze Mamoot- zresztą u nas przerabiamy bardzo podobne rzeczy....raz Karol anioł że do rany przyłóż a za chwilę diabeł i wszystko na nie
zdjęcia oczywiscie będą jak będą :)

reklama
Fredka, dziewczyny wszystko już napisały. U nas też huśtawka nastrojów. Dziś np. Miki był grzeczny jak nigdy - jak nie on ;-)
I też sprzedany dziadkom, ale tylko dlatego, że sami zaoferowali. bo wiedzą, że to dla niego frajda. Czyli rano obudzimy się w 3 w łóżku a nie w 4 ;-)
Mamoot, ale super macie z tymi Mazurami - że też tak daleko od nas, brrr. Miłego wieczoru!
Baśka, zmobilizuj się z tym zdjęciem, plizzzz

Pamiętajcie o zmianie czasu!

Do góry