reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Kasiu ja też trzymam kciuki za mamę!!!
Bylam dziś u lek z Karolem- niestety to alergiczne i mamy nowy lek...zobaczymy- mam nadzieje że pomoże bo wczoraj w nocy mega kaszel a potem pobudka z histerią że ma nos zapchany :(

no a ja dziś pomyłamwszystkie okna i padam na pysk...ale poza tym w domu syf -= próbujemy się odgracać ale wszystkiego wciąż za dużo i stąd ciągły bałagan...jutro spotkanko z Pati i noemi a teraz zyczę dobrej nocki pa:)

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za wsparcie.:( Jak troche dojde do siebie to napisze na zamkniętym. Fredka Sandra jest jeszcze mała więc lepiej teraz a Łukasz już wszystko rozumie

Baśka, ja juz okna pomyłam, ale żeby czysto było w mieszkaniu, to nie bardzo... Mój m cały czas się wścieka, że mamy tyle gratów i ma rację! Oj, brakuje nam przestrzeni :-(
Miłego spotkania i czekamy na relację i duuuużo zdjęć!
Kakaw, trzymaj się! Możesz na nas liczyć - zawsze wysłuchamy!

spotkanie super-szkoda ze tak rzadko i krótko...fotorelacja juz jest tam gdzie być powinna:) tylko wspólne zdjęcia na aparatach dziewczyn wiec pewnie w swoim czasie się pojawią:) fajnie sie bawili, chyba ze 3,5h mineło momentalnie....Karol tylko na koniec już focha strzelił bo nie chciał Noemi samochodu dać:) a padł po tym wszystkim umęczony...mam tyko wrazenie że mimo wszystko nie naplotkowałyśmy się wystarczająco, no na mnie jeszcze Bartek co i rusz wisiał bo nie spal po południu bo tez chciał sie bawic ze wszystkimi i potem juz zmęczony był:)
Ja nie wiem z iloma osobami na żywo widziała sie Mamoot ale ja z nią, Heatherkiem, Kakaw, Sylwią (razy 2:)) i teraz Pati...kto da więcej?

Kakaw widzę kurcze że to zupełnie serio decyzja...no to trzymam kciuki żebyście sobie z tym wszystkim jakoś poradzili i odnaleźli się w nowej sytuacji

reklama
Baśka, ja juz okna pomyłam, ale żeby czysto było w mieszkaniu, to nie bardzo... Mój m cały czas się wścieka, że mamy tyle gratów i ma rację! Oj, brakuje nam przestrzeni :-(
Miłego spotkania i czekamy na relację i duuuużo zdjęć!
Kakaw, trzymaj się! Możesz na nas liczyć - zawsze wysłuchamy!

Kasia jakby o nas- identyko!!! oczywiście obiecuje sobie że bedzie lepiej p przeprowadzce:)

Do góry