reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

To kup sobie :-)
Mam jeszcze troche innych na sprzedaz-..ale akurat jak zaczelam walic foty to sie telefony rozdzwonily...kazali mi gdzies dryndac...mloda chciala to i sramto i jeszcze obiad...zara w***** mialm :-DW dodatku palic mi sie chce:crazy:

reklama
Fredka mnie tez odrzuca...stary"obraz-kolory" bardziej mi sie pdoobalo...To juz nie to forum dla mnie.... Po co oni to robia?????

Takie jest wytłumaczenie "Zmiany , które wprowadziliśmy podyktowane są nie tylko chęcią odświeżenia wizerunku forum, ale również wprowadzeniem nowych funkcjonalności i naszym wspólnym bezpieczeństwem"

Pati, jakie bursztynki, bo ja nie w temacie.
Ania ma trójeczkę? Wooow! Rozszalała się dziewczyna!

reklama
Mamoot a ze ja koło Krakowa mieszkam to nie wiesz? no

Może jakiś spacerek po Rynku?

Pamiętam, pamiętam, tylko trudno mi sie umawiac na sobote, bo nie wiem, jakie plany dla nas ma nasze kuzynostwo.

O stanie dróg to ja nawet nie chcę myśleć. Nasza uliczka to jedno wielkie pobojowisko po tej zimie....

To nie dziwne, że Ania się nie odzywa, mało ma czasu z trójką dzieci.

Ostatnia edycja:
Do góry