reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Sylwia gratulacje!!! to te większe nie spadały ci z tyłka ;-):-D 2 rozmiary to dużo :shocked2::tak::tak::tak::tak::-D

z autem jest taki problem że najpierw był stary polonez i kiepsko się nim jeździło, teraz mamy sharana, Grzesiek jeździ nim do pracy więc auta z zasadzie nie ma stoi sobie w Austrii na parkingu :sorry:

reklama
ja mam na swoim koncie jeszcze wieksze gabaryty...np. ford transit...podwyzszany/wydluzany takie tam..i to dosc dlugie trasy, lacznie z samotym parkowaniem nieraz pod uczelnia...ale to juz"siara" ja sama i duzy bus...jakbym dzieci do szkoly wozila..mini busem..zawsze sie wstydzilam:-D:-D:-Dmino, ze autko bylo "nice":cool2:

Pisz tak wiecej, to kiedys zaloga bb sie tak wprosi:-D

Fajnie by było :-) Tylko musicie tu wszycy się zjechać.

Mamoot ale impra, szkoda że zdjęć nie zrobiłaś, :tak::-)po próbce waszych zdolności kulinarnych na mazurach, wiem już że potraficie w kuchni zrobić COŚ pysznego z "niczego".:tak::-D:-D:-D

Miło mi, choć nie pamiętam co myśmy tam pichcili :-p:-D

Sylwia, 2 rozmiary, no no... rewelacja!

Ja lubię jeździć dużymi autami, ale parkować nienawidzę. Parkuję jak baba, nawet naszym focusem mam często problem żeby się zaparkować- tzn. daję radę, ale zapewne potencjalni obserwatorzy mają niezły ubaw :-D, w większym na parkingu bym się za bardzo nie widziała.

Rusałko mój małż jeździ w firmie Braun :-)

Mamoot był makaron z cukinią o ile pamiętam ;-):-D

KasiaDe jak jeździsz to na pewno dałabyś radę, jeździ się nim fajnie parkuje trochę gorzej, w końcu pewnie wezmę się w garść i zacznę jeździć , marzy mi się własne małe autko, ale wciąż kasy brak :sorry:
właśnie mi dziś mąż napisał że zwiedza sobie zamek łabędzi, ehhh pracę ma ciężką ale weekendy wypasione, normalnie aż mi ciśnienie podniósł , a ja tu siedzę wiecznie w chacie jak kura domowa, chyba mam doła dziś, więc już nie marudzę:-(

reklama
Irmo na pewno to to tylko dolina jakas Cie dopadla...Oj jak wroce do Pl na stale, bedziemy mialy do siebie blisko i na pewno znajac sie juz tyyyle lat, bedziemy mile sobie te chwile wspominac
napisalabym wiecej...ale mala wlasnie mamuuusiu prosze chodz tuuuuuuuuuuuuuu:shocked2:...ide..wieczorkiem bede na bb
Jesli chodzi o firme.. to mialam na mysli unterer..;-)

Do góry