reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
jestem teraz, ale nie pamietam co chcialam napisac:-D dopiero goscie wyszli-odwiedzinki rodzinki i spotkanko przy browarku;-), a wczesniej...po kosciele wstapilam do sklepu....i zas cos do domu przytargalam...nie no normalnie obiecuje, ze w tym tyg. obcykam wszystko i sie pochwale...dobry weekend mialam:-D:-D:-D:-Di zakupy udane!(mlodej nawet 2 kurtki kupilam!!!:-):-)

a ja jakiegos przeziebienia sie dorobiłam, cycki bola, goraczka, tzn dzis juz lepiej ale wczoraj cały dzien w łóżku...masuje i sciagam zeby gorzej nie było...
Irmaa-trzymaj sie! (łączę się w bólu:( )

Baska- uwazaj na persi! ja przechodzilam nadmiar pokarmu ...bol nie do zniesienia! a cycki myslalam, ze mi rozerwie...a mowi sie o 3 dobie, 3 tygodniu i 3 miesiacu, ze takie cos ma miejsce...ja po przejsciach w 3 dobie pilnowalam sie jak diabli, by przejsc te nawalnice.......Boshe jak sobie przypomne...moej malutkie cycki:-D:-D:-D A/B...dawaly po 120/140 ml mleka:-D w nocy, jak mala przesypiala mi od 7-19:tak:

Baśka, już mnie boli jak sobie przypomnę. Ja miałam w 3 miesiącu przy Oldze. Trzy albo cztery razy gorączka powyżej 39 stopni. Co zbiłam, to znów szła do góry:confused2:Zdecydowanie pomogło porządne ściągnięcie przez małego ssaka. Niech bródkę ma w tym miejscu gdzie Cię boli (tak mi mówiła koleżanka, która już teraz jest doradcą laktacyjnym). Wtedy genialnie poskutkowało, bo pokarmiłam "spod pachy" a nigdy tego nie robiłam:tak:Trzymaj się!

Irmaa bardzo Ci współczuję.

Ja ostatnio jestem giga zmęczona. Tak bardzo chciałabym się wyspać i najeść. Mała ciągle marudzi i tylko je i je. Do tego wszystkiego dostała jakiś krostek przy pupce i paprze się pępek. Kikut już odpadł ale pępek wygląda ohydnie. Dla ogólnego rozbawienia Adam pomalował dzisiaj sufit w kuchni. Śmierdzi jak cholera i niespodzianka farba odpada płatami. Siedzimy i śmiejemy się. Nic już nam więcej do zrobienia nie zostało. Hip hip hurra udało się skończyć remoncik:crazy:.

reklama
Fredka niezly sajgon macie...:szok:Ale grunt ze umiesz sie z tego smiac...Z tym pepkiem bym nie czekala...wiesz zakazenia lubia szybko atakowac....:confused2:

Irmaa jak tam samopoczucie?

Do góry