reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Musiałam się cofnąć ze zdjęciami, żeby zobaczyć gdzie zakopał się Wojciach:-D
Ale macie dużo miejsca! Super! I zazdroszczę tak małej ilości zabawek. U nas dzieciaki zawalone przez rodzinę:sorry2:

Dziewczyny a nie myslalyscie o takim lozku z szuflada z dodatkowym materacem w nim? to fajne rozwiazanie moim zdaniem...

W przypadku Cichej albo wlasnie pomyslalabym o takim lozku o ktorym wspomialam wczesniej lub postawila kazde z osobna po dwoch stronach pokoju i urzadzilabym kazda strone indywidualnie...czyli dla Julka typowo chlopiaca ,a dla Zoski cos babskiego :)

Właśnie ja mam takie łózko z wysuwana dolna szuflada tez z IKEI jest taka seria mebli biało czarne:-D

Kasia raczej nie chodzimy a jesli juz to do Gibona w Parku Wodnym wolimy basen lub zoo

Sylwia, dzięki. Właśnie zastanawiamy się nad zoo w niedzielę i myslałam o tej sali, ale jednak stwierdzieliśmy, że za dużo atrakcji jak na jeden dzień;-)

Kasia a innym razem polecam Ci to ponizej link fajna zabawa planuje tam impreze Mikolajkowa dla dzieciakow z pracy

http://www.arsharter.pl/index.php?id=100

no i szkoda ze nie bedziemy mogły się spotkać wyjezdzamy na weekend.

Polecam jeszcze Ojcowski Park Narodowy - Zamek na Pieskowej Skale i słynną Maczugę Herkulesa w której Wojtek jest zakochany:-D i odwiedzamy ją cyklicznie bo to kilka km od nas

reklama
Do góry