reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
nam dzis z mezem mija 7 lat jak sie poznalismy...planujemy wspólny wieczor...Mała podrzucic do rodziców..., ale ja bede ..ba na sama mysl tesknie za moja Kruszynką:)..no, ale Sumko ..relaks kazdemu się należy:)!!!..(nawet naszym dzieciom odpoczynerk od nadopiekuńczych, szalenie zakochanych w nich mam:) :D

Macie racje kochane. Przeznaczę ten czas na odrobinę luksusu.... ;D
Rusałko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ;D tylko nie szalejcie za mocno ;D

Dziękujemy Sumko:)!

wiecie co..pierwszym objawem,dosć widocznym:) że jestem w ciaży- było to, ze co pare minutek biegałam do wc..:)- i ostatnio jakoś też mnie goni:)- zazartowałam do mezą:)- a co by było..gdyby?..zasmiał się, ze nie byłoby tragedii..po czym po chwili dodał- "to gdzie ta recepta na cerazette"?

Ja tez bardzo dużo siusiam - przed każdym karmieniem musowo biegnę do łazienki - zwłaszcza w nocy ze 3 razy :) Ale piję też więcej więc mam nadzieję że to dlatego...

baśka pisze:
Ja tez bardzo dużo siusiam - przed każdym karmieniem musowo biegnę do łazienki - zwłaszcza w nocy ze 3 razy :) Ale piję też więcej więc mam nadzieję że to dlatego...

U mnie to samo ;D i też mam nadzieję, że to dlatego... ;D no na pewno, w końcu sie zabezpieczamy

reklama
beata8422 pisze:
Kasia a jak jeśli mogę spytać
Gumki niestety... ale trafiliśmy w końcu na takie, co dadzą się znieść, i powoli się przyzwyczajamy. Miałam brać cerazette, nawet wykupiłam, ale zanim zaczęłam brać to gdzieś wyczytałam, że jak sie ma dziewczynkę to lepiej nie... i jakoś się boję, nie chcę, żeby za kilkanaście lat okazało się, że przeze mnie ma jakieś problemy.

Do góry