patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Sumka podpisuje sie pod slowami Aski...Ale wiem tez co czujesz...ahh to matczyne serduszko... ;D :
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
baśka pisze:Ja tez bardzo dużo siusiam - przed każdym karmieniem musowo biegnę do łazienki - zwłaszcza w nocy ze 3 razy Ale piję też więcej więc mam nadzieję że to dlatego...
Gumki niestety... ale trafiliśmy w końcu na takie, co dadzą się znieść, i powoli się przyzwyczajamy. Miałam brać cerazette, nawet wykupiłam, ale zanim zaczęłam brać to gdzieś wyczytałam, że jak sie ma dziewczynkę to lepiej nie... i jakoś się boję, nie chcę, żeby za kilkanaście lat okazało się, że przeze mnie ma jakieś problemy.beata8422 pisze:Kasia a jak jeśli mogę spytać