reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Nie wiem,pytam bo czasami jak slysze to tu w niemczech wszystko z nieba spada,na koncie to az musi wrzec od kasy i stowa ero przynajmniej musi byc:confused2::-D:-D:-D

Zrób fajną laurkę z Noemi:-) a swoją drogą to moim zdaniem bez sensu sa grawerowane łyzeczki medaliki itp bo pójda w kąt się kurzyć ja bynajmniej nie lubie takich rzeczy.

A ile w takim razie daje sie na ślub? bo wczoraj dostaliśmy zaproszenie

nie wiem...my ostatnio jak bylismy dalismy 600 zl..plus 200 zeta poszlo na odczepiny+ ubrac sie,dojechac,kwiatki i wyszlo nas 800 euro ponad... a wesele koszmarne.....:crazy:

reklama
Jak nie musisz daleko jechac i masz sie w co ubrac to moze az tak drogo nie wyjdzie.... ;-)

A swoja droga wrzesien juz prawie za pasem ,a tu nadal slaby ruch!!!!:crazy:

Do góry