reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Heatherek, tylko spokój Cię uratuje:tak:Co so tego tuż tuż, to byłabym sceptyczna, no chyba że nie będziesz sie oszczędzać;-)A z badaniami, to bywa - próbka się zabrudzi i już jakieś głupoty wychodzą. Ale po co człowiek musi się denerwować?:sorry:
Trzymaj się Kochana i wiesz - sukienusia, klapeczki niech stoją już na baczność ;-) Trzymamy mocno kciuki za wzorową organizację i szybkie ciach, ciach:tak:

reklama
Kasia! Ja Cię przywołuję do porządku!!! ;-)Ci zaraz dam klapeczki!!! ;-);-);-) ......I jak ja mam się nie denerwować?!?!?!..... :szok::szok::szok:

Ps. No właśnie cholerka, źle mi z tym, bo mi organizacja nawala..... Jak nigdy...... ;-)

Pati kciuki cały czas zaciśnięte.

A swoją drogą Heatherku, Baśka robiłyście badania na posiew w kierunku paciorkowca? I czy odwiedzałyście okulistę i internistę. Pytam z ciekawości.

Moje dzisiejsze dane z USG. Malutka waży 2234, duża i na maxa rozrabia. Reszta danych prawidłowa, tylko ciąża bardziej zaawansowana o tydzień. Według pomiarów 34 tydzień a według okresu 33. Ale co tam, grunt, że wszystko ok.

Fredka, nie robiłam, nie byłam :baffled::baffled::baffled: Mam umówioną wizytę u mojego gina na najbliższą środę, dowiem się, co powinnam jeszcze zrobić przed porodem... O ile zdążę PRZED hehehe.......

Pati, i jak??

Pati, dopiero teraz przeczytałam, ale mam nadzieję, że egzamin zaliczony:tak:
To ja byłam karna ciężarówka - okulista był, posiew też ;-)I mi wyszło, że mam, więc musiałam dostać odpowiedni antybiotyk.

reklama
mi wyszły e coli i tez już po 5 dniach zinnatu jestem...
no a okulisty nie mam potrzeby, gin zresztą nic nie mówił...

Do góry