reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Heatherku, wada to raz, ale okulistka mi mówiła, że tak naprawdę osoby o małej wadzie mogą mieć przeciwskazania do naturalnego, a o wyższej nie, ze względu na budowę oka (i tu był mądry wywód, którego nie pamietam:-p)
Dlatego bez względu na wadę wzroku chciałam skontrolować co w oku piszczy ;-)

melduje, że żyje jeszcze w dwupaku. Tylko coś ostatnio strasznie kręgosłup mnie boli. Mała wczoraj wystawiła np. kolano. ( tak podejrzewam). Jest bardzo aktywna. Co to będzie jak się urodzi!

Melduję się i ja. Zaryzykowaliśmy wyjazd na działkę w niedzielę (50km) i noc miałam do tyłu :shocked2:Wytrzęsło mnie w samochodzie, dzidzia niezadowolona, łykałam nospę i wyłam z bólu jeśli chodzi o kości..... Chyba więcej się nie odważę........ Ale tak generalnie JEST FAJNIE :-)

Ps. Zobaczyć roześmianą buzię Mateusza, który z Tatusiem fisiuje na działeczce - bezcenne :-):-):-)

Hatherek to zazdroszczę wam tej działeczki :) jak dla mnie to mnie tam moze juz wytrząść i chcę już rodzić!!! no ale dalej niż ok 20h nie jeżdzimy bo w tym upale bez sensu a potem jeszcze jakbym miała w korkach wracać jakby się jakaś szybka akcja zaczęła...
pomódlcie się proszę i potrzymajcie kciuki żeby Bartuś mi się już ruszył ;)

Trzymam za Was kciuki kochane jeszcze dwupaki, u mnie w dalszej rodzinie urodził sie Krzyś ale za szybko bo az miesiąc przed terminem, lezą jeszcze w szpitalu:-D i nie zanosi się jak narazie na szybki powrót do domku.

reklama
Do góry