reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Bartek, zlituj się nad Mamą ;-);-);-) Wyłaź, Chłopie, tu też jest fajnie! I Lolek na Ciebie czeka..... :-):-):-)

Baśka, a tak serio - tych korków w razie czego boje się zawsze najbardziej... A na samochód się zdecydowaliśmy, bo w samochodzie klima - lepiej, niż na zewnątrz :-)

Ja to bym chciała, żeby jeszcze ze dwa tygodnie posiedział ten mój Łobuzial w środku. Chociaż szczerze mówiąc - trochę mam juz tych zawalonych nocy dość. Już bym wolała wstawać do jakiegoś Konkretu ;-) a nie tylko tak, żeby połazić i rozchodzić kości...... :baffled:

reklama
no dzięki dziewczyny - kolezanka dziś urodziła a żona kuzyna własnie rodzi...nie wspomne juz o wszystkich sierpniówkach z bb które rozpakowują się na całego :)
i patrze na swój poprzedni post i napisałam 20h zamiast 20 km!!! oczywiście na 20h w aucie to ja sie na pewno nie pisze hihihi

Sylwuś czemu się pytasz? Moja mama prowadzi ogródek, mam mnóstwo kwiatów i przeróżnych roślin. Ja niestety nie bo mam tylko balkon.

mnie za rok podejrzewam taki problem bedzie czekal;-)...ale wowczas maz moej przyjaciolki chyba bedzie mi sluzyl rada...cudownie urzadzil swoj ogrod...kocha sie w kwiatach...i nawet jak bylismy teraz w PL..namowil nas na ogrod botaniczny...ja jestem w tym temacie zielona:-D

mi po glowie chodzi 16...skad tak?...moze dlatego ze mija mi z moim A- 10 wspolnych lat...:-D...z nieoficjalnych zrodel wiem, ze szykuje niespodzianke...ponoc chyba nawet dostane pierscionek?:happy2:...obym sie nie przeliczyla:-D:-D:-D:-D

ej no niech wam pochodzi po głowie tak chociaż 8-9 hehe
własnie robie sprzatanie tylko przerwa 15 min (no juz jest 20;) na bb z kawka
dzis ma do mnei przyjechac kolezanka której 9 lat nie widziałam z Wrocławia-tzn sa teraz blisko nad morzem...mam nadzieje ze to wypali :) na szczescie Lolo poszedł z babcia na dwór bo porządne sprzątanie z nim to można zapomnieć ;)

a ja sie dzis posprzeczalam z szwagierin..o sprzatanie-jak zawsze:angry:- zasada obowiazuje wszystkich- trzeba po sobie sprzatac- co niektorzy tego nie kumaja:wściekła/y:

w poniedzialek robie wloski:-)

i pogoda dopisuje, dzis zamierzam poleniuchowac:cool2:...ale wybiore sie tez z Klaudia na mala wyciecze rowerowa:tak:

reklama
Cześć kobietki :)

Co tam u Was ??

U nas wszystko po staremu.
Pogoda się zepsuła to mam czas na komputer...aż wstyd...bo się do was po dłuuugiej przerwie odezwałam i znów zniknęłam...ale mam nadzieję,że mnie rozumiecie :happy2:

Do góry