reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

U nas woda żółta strasznie, ale ostatnio zawsze taka rdzawa, myślałam że to takie syfiaste rury :szok:

reklama
niestety Sumko nie. My pobieramy wodę z Zegrzyniaka a tam coś nawaliło z wodą i muszą ją mocniej oczyszczać stąd takie syfy. Miało to trwać kilka dni, a trwa tydzień. W Zegrzyniaku padły ryby i mieli go sztucznie dotleniać. Poza tym jakaś bakteria się rozwinęła. Jednak czy to do końca ma wpływ na kolor wody, nie wiem.

My dzis bylismy z kursu na wycieczce 50 km.za berlinem..Myslama ze bedzie kijowo ale bylo naprawde super :-)
Plynelismy prawie dwie godziny gondola..bajeczka...piwko,slonko,papierosek i kupa smiechu :-) piekne miejsca...potem jedzenie na polance,powrot gondola i zas piwko,chlebek ze smalcem i mega pyszne ogorki pod rozna postacia...:-)

No no Pati ale masz fajna szkole... sama bym sie na taka wycieczke chetnie wybrala (szczegolnie ten smalczyk i ogoreczki ;-)
A swoja droga bardzo poprawne zachowanie bo po egzaminach nalezy sie maly relax!

Pati ale Ci dobrze!!!

Ja znowu oblałam egzamin na prawko. Tym razem uważam, że facet był złośliwy. Skończyłam łuk , stanęłam w kopercie, a tu niespodzianka, lusterko lewe dotyka tyczki.( powiedzmy tyczka opiera się lekko na lusterku) Wynik negatywny- potrącenie tyczki na placu manewrowym. Brrrr myślałam, że drzwi wyrwę. No cóż do wariatów świat należy. Następny ( ostatni w dwupaku) egzamin 20 sierpnia:-). Urodzę w drodze:-).

Dziewczynki wysłałam Wam diete:-D, sama jestem juz na niej 2 dzień i jest ok jestem najedzona, energii przybywa a to chyba najwazniejsze,

Fredzia do trzech razy sztuka, trzymam kciuki:szok::-)

Syla mi tez wysylalas? bo u mnie nic na skrzynce nie bylo :-(

Fredka kiedys zdasz ;-)
Ja teraz tez bede brala sie za prawko bo cholera przepadnie mi wszystko...a szkoda wydanej kasy ,zebym nawet nie sprobowala...

Dzios pisalam probny test z polityki niemieckiem i przepisow... 1 blad tylko mialam :szok::szok::szok::-D

reklama
Do góry