reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

MAMOOT, ALE MACIE CUDNIE!!!!!!!! Wypoczywajcie, Kochani i sio mi od komputera!!!!! :-)

:-D:-D:-D spoko, spoko, pisałam, jak Marcina nie było w domu, a teraz za to podsypia. Nie tracę cennych chwil we dwoje. :-)

Staś też się sporo wiercił. No i ogólnie bardziej rozrabia niż Wojtek. Zgodnie z Waszymi przypuszczeniami, że nie można miec dwójki spokojnych dzieci.:-)

Pół dnia spędziliśmy na grillu, a zaraz idziemy na spacer. Rzecz niebywała: wieczorny spacer we dwoje. :-) Tak jak przed urodzeniem Wojtka. Aż nie wierzę.

Ostatnia edycja:
reklama
Mamoot ale Wam zazdroszczę!!!!

Heatherku aż nie chce mysleć co to będzie za szatanka. Z Olą nie mam już siły siedzieć. Ciągle rozrabia i mądrzy się co nie miara. Jak druga będzie gorsza to zwątpię!!!

Mamootku ale fajnie :-) Wypoczywajcie i cieszcie sie soba...Moze z tej maki jaki chleb upieczecie ;-):-D

Fredka masz wielkie szanse ze teraz bedzie bardziej spokojne;-):-)

Heatherek ja w tej sndzie brac udzialo nie bede bo to nie moje typy... ;-)

A my wczoraj bylismy sobie nad jeziorkiem ...potem wieczorem jeszcze przyjechali znajomi i ogladaliusmy nasze wspolne zdjecia i filmiki z urlopu...Niezle sie usmialam...:-D A czasami bylo az wstyd patrzec:zawstydzona/y::-D taka raz mielismy z Marta lufe:szok::szok::szok:No i zaczelismy snuc plany na przyszly rok gdzie tym razem sie wybrac...hmmm...niestety nie doszlismy do porozumienia...:-D
A teraz sobie siedze sama w domku...Adam z mloda pojechali na spacer do lasu i nad wode a za jakas godzine zjawia sie goscie... No i od jutra zas stara piosenka...szkola ,dom ,plac zabaw,sklep... ;-)

Mamootku ale fajnie :-) Wypoczywajcie i cieszcie sie soba...Moze z tej maki jaki chleb upieczecie ;-):-D

Pati, Kasiu
, niby jaki?;-):-p

Dziś byliśmy w kinie na Buena Vista Social Club (nie widziałam tego wczesniej, choć płytę znam na pamięć) i w muzeum Powstania Warszawskiego, do którego nie mogliśmy się wybrać od czasu kiedy powstało.
No i na rowerach można razem pojeździć. :-)

Kasiu, Baśka, zapomniałam wczoraj podziękowac w imieniu Wo jciaszka za karteczki urodzinowe.

Rozmawiałam z rodzicami i chłopcy sa zadowoleni. :-) Okazuje się więc, że Staś wcale nie jest jakiś szczególnie niesmiały czy wrażliwy, tylko jak buczy przy mnie bez powodu, to domaga się czułości i brania na ręce. Mój mały terrorsyta.:-D
Starsznie się cieszę, że dzieci nie marudzą, bo oznacza to, że od czasu do czasu będzie można dzici rodzicom podrzucić.

Mamoot ale macie fajnie :) no i podziwiam i dziadków i was i chłopaków bo jednak te "parę" kilometrów na parę dni ...
Bawcie się dobrze!!!

Heatherek mi z podanych podoba się Paweł, Michał, a pozostałe w sumie też - widać podobne raczej tradycyjne gusta mamy...no tylko Jakub bym odrzuciła bo ładne jest ale zbyt popularne - masz murowane że będzie ich sporo na placu zabaw :) w przedszkolu po ok 3-4 w grupie...Kacprów też 2 w Karola grupie...

A młodszy też zdecydowanie mocniej mnie kopie niż Karol - pewnie i czulsze jesteśmy i poza tym mam łożysko inaczej - z Karolem miała z przodu i on najczęściej w nie kopał...zreszta mój już jest głową w dół i od kiedy się obrócił (w dzień matki) to inaczej - raczej się przeciąga, kręci, chociaz i przyłożyc bardzo boleśnie potrafi, ale za to przestałam biegać siusiu w nocy - jak mi nogami po pęcherzu dawał to było lepiej
Fredka- ale drugie ma byc inne - to przeciwieństwo podobno więc ja też licze na grzeczne ;) a przynajmniej bardziej zsocjalizowane i mniej uparte niż Karol....

Heatherku z wymienionych imion podoba mi się tylko Michał:-D
A ja nie mogę juz doczekac się na nasz babski wyjazd jedziemy z dziewczynami w piątek w Bieszczady na weekend:-D na Gesi Zakręt Gęsi Zakręt:-D:szok::-D a chłopaków zostawiam w domku, bedą się rządzić.

reklama
Do góry