reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Fredka, zwolnienie - jeśli uda mi się dotrwać do tego czasu - od 15 lipca. Mam nadzieję, że dam radę.... :baffled:
A imię??.... Cholerka, wiecie, że nie wiemy?... :szok::szok::szok: Mamy kilka planów, ale nic ostatecznie zatwierdzonego i wybranego.... Jak przeglądamy kalendarz, to nam się najbardziej... Mateusz podoba ;-);-);-)

reklama
Heatherek byłoby to chyba bezprecedensowe ;-) No ale cos Wam sie podoba - rzuć pomysłami! Pomożemy:tak:

Kasia, w kolejności dowolnej: Miłosz, Sebastian, Paweł, Jakub, Adam.... przez chwilę był Tymek, ale jak usłyszałam w piaskownicy, że teraz moda na Tymoteusza, to odpadło..... Ale to generalnie nie jest tak, że tylko te i już. Bo czasami nam Michał też chodzi po głowach... był Dominik, Bartek.... I co?.... Pomożecie? ;-);-);-)

o rany.... dla mnie Paweł, Kuba a z moich typów Artur:-).

Heatherku a maleństwo też Ci teraz tak baraszkuje? Mi się tak wierci, jakby robaki miało. Biorąc pod uwagę, że ulokowało się bardzo nisko, strasznie przeszkadza mi przy np. chodzeniu czy siedzeniu. Normalnie czuje się tak jakby miało zaraz wyskoczyć. Na moje szczęście od strony lekarza wszystko jest w porządku.

Ostatnia edycja:
Dominik, Michal, Adam;-) Kuba mi sie podoba- ale ostatnio mam wrazenie, ze duzo osob w moim otoczeniu je daje

Michał, Adam, Jakub:-)

Heatherku, oprócz Tymoteuszów sa tez Tymony. Czyli same Tymki.:-)

A u nas "święto lasu". Dzis rano moi rodzice zabrali chłopców na Mazury. Mamy wolne do środy. Pierwszy raz od 2 lat zupełnie bez dzieci. Pierwszy raz na dłużej niż pół dnia bez Stasia. Ciekawe jak to będzie.
A my juz planujemy: kino, spacer, knajpa.... :-)
Normalnie nie wiem co z czasem robić ;-) I nie musze myśleć, który co zbroi, dlaczego jest cicho, kiedy się obudzą i co zrobić na obiad. :-)

Ostatnia edycja:
Mamoot ale masz luxusy! Korzystajcie i cieszcie sie z samotnosci we dwoje:-) Nie powiem, ze mi sie nie marzy taka okolcznosciowa przerwa w wychowaniu tyle, ze u nas to raczej niemozliwe:-(

Heatherek mnie najbardziej urzekaja Milosz, Bartosz, Sebastian, Michal, Tymek, Jakub. Nie wiem dlaczego ale nie przepadam za imieniem Adam

No to nie powiem, co Cioteczka, to opinia ;-);-);-) Ale dzięki za udział w sondzie :-):-):-) Tylko, że my nadal nie wiemy.... Chyba pora przysiąść i się zdecydować na coś konkretnego ;-)

MAMOOT, ALE MACIE CUDNIE!!!!!!!! Wypoczywajcie, Kochani i sio mi od komputera!!!!! :-)

Ps. A jeszcze a propos Tymoteusza - mój Małżowin się śmiał, że jakbym na placu zabaw chciała zawołać obu naraz to by wystarczyło zagrzmieć TY!!!MOTEUSZ!!!! :-):-):-)

Fredka, też mi daje czadu. Mam wrażenie, że Mateusz był spokojniejszy. Ten (!) dzidzia zdecydowanie bardziej daje mi się we znaki. Szczególnie, jak mnie którąś końcówką zaczyna gilgać po pęcherzu.... Wrrrr..... Chyba powielimy schemat Czerwcówek, że młodsze bardziej rozrabiające :-):-):-)

reklama
Pan Heatherek sprytnie to wymyslił:tak::-D
Mamootki, ale czaaad! Tez tak chcę:tak:
Kochane, chyba faktycznie macie rację - Olga tak hasała w brzuszku, że szok. Straszna była wiercipięta i miała nieustająco czkawki ;-)

Do góry