reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Dziewczyny, hop, hop, gdzie się podziewacie? czyżby zaczałsię okres urlopowy? Nie będę wymieniać kto długo jest nieaktywny, bo lista ciągnęłaby się i ciągnęła, ale przywołuję do porządku!:tak::-)
Mało nas cos ostatnio:-(Tak z ciekawości popatrzyłam na statystyki, co nie jest z nami całkiem źle - większymi gadułami w 2006 są marcówki. A pamietam jak dużo postów pisały majówki a teraz bijemy je na głowę.

reklama
Wróciliśmy wczoraj wieczorem z działeczki - melduję się, że jesteśmy - ale wszyscy troje z wirusówką żołądkową... Możecie sobie wyobrazić, że nie bardzo mam głowę do stukania w klawiaturkę :baffled::baffled: Ściskam mocno!

Heatherek szybkiej poprawy zycze!!

Kasia my tez juz jestesmy. Wczoraj wrocilismy z Miami - lekko zbrazowieni i niezbyt wypoczeci (wiadomo jakie to niby wakacje z dzieciakami ;-) i bedziemy juz teraz bardziej na miejscu wiec bardziej aktywni.

U nas upal ze hej ... juz zapomnialam jakie lato moze byc uciazliwe.

Cicha ahhhh jak ja Ci tego Miami zazdroszcze...:tak: No i niewiedziec czemu jakos tez bardziej zmeczona z urlopu wrocilam niz wypoczeta...a mlodej nie mialam...Ale samo siedzenie na sloncu i tankowanie piwa zaraz po sniadaniu wykanczalo:-D na 7 dzien jakiegos dilerium dostawalam:szok::-D:-D:-D

No i pochwale sie-chociaz nie chce zapeszac ale palacz-lokomotywa od dwoch dni nie pali :-D normalnie az dumna jestem z siebie bo ostatnio paczka szla z palce w d****:szok:

Heatherku bidulko... Zdrówka dla Was!
Cicha, baaardzo liczę na zdjęcia!:tak:I nie strasz, że nie wypocznę na wakacjach ;-)
Pati, to trzymam kciuki za odrzucenie papierosków:tak:

tez pamietak Kasiu jak majowki wyprzedzaly ..z nami nie jest tak zle:tak:

u mnie ostatnio piekna pogoda...humor do bani- wiec wygrzewam sie na sloncu, grilluje, biegam po sklepach, duzo czytam, przygotowuje sie do egzaminow... i wszystkich zaniedbuje:-(doslownie...tylko dla Duski zawsze mam czas;-)
a z mezem- duzo gram w tenisa, biegamy wieczorkami po parku, jezdzimy rowerem...dni uciekaja przez palce...

reklama
Mamootki Kochane, w imieniu Olgi serdecznie dziękuję za urodzinową kartkę i życzenia!!!

Cieszę się, ze doszła.

My tez już jesteśmy. :-)
Heatherki, zdrówka życzę.

Zgodnie z planami udało nam się z Irmą spotkać. Przyjechali do nas na cały dzień w niedzielę. Przemiła, ciepła rodzina. Wesoła i uśmiechnięta. A Grześkowi to chyba uśmiech z twarzy nie znika. :-) No i niesamowite wrażenie spotkać kogoś kogo się nieby nie zna, a zna tak długo. :-)
Pogoda była cudna - aż za ciepło. Iza i Wojtek szaleli razem. Były gonitwy od basenu do płotu, gdzie sąsiadka trzyma kury i znów do basenu i tak na okrągło. Pięknie się razem bawili. Wojtek szalał w basenie, polewali sie z Izą wodą. A potem wspólnie grzebali z jeziorze i wyciągali kamienie. Czyli to, co dzieci lubią najbardziej.

Ostatnia edycja:
Do góry