reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Kurde urlop sie zbliza a ja przybieram na wadze...Cholera jasna!!!!!:crazy: Musze sie powstrzymac z piwskiem bo to to mi wyrabia ten moj miesien ....:-D

Dzis szukalam buty na lato...moj boze co za "ortopedy":szok: Chlam taki...Jak juz znalazlam to wolali 300 euro...O C H U J E L I:tak:
Ten stroj fioletowy co chcialam zamwoic nie zamowilam... Wychodzilo z tabeli ze potrzebuje gore L a dol S... Nawet napisalam do sprzedawcy na gg...Chcialam wiedziec jak to wypada itd...czy idzie jakos dopasowac...Gdybym mogla to bym wlasnymi rekami udusila...Zero profesjonalizmu...Jedno zdawkowe zdanie na odczepnego napisali i dalej nic...wiec se pomyslalam:"walcie sie na ryj"...kupie se gdzie indziej...

Ell, czekam z niecierpliwością!!:tak::-)

A myśmy wysłali Wojciaszka z moimi rodzicami na weekend na Mazury. Ale jest spokój! Ale cisza! Człowiek nie wie, co z wolnym czasem zrobić.;-)
Dziś wieczorem idę na 30tkę moich dwóch bliskich koleżanek. A ja będe świętować koniec karmienia...:-p

Dziewczyny bawiłam sie swietnie, spiewałam, filmiku niema, ale powiem ze melodia mi nie przeszkadzała:-) a jakie hiciory śpiewaliśmy wow:-D

Mamootku milej imprezki

Pati ja szukam butów dla siebie i powiem Ci ze jest wielki ból bo nic nie moge wybrac? Jakas chyba zbyt wymagajaca jestem hi hi

Sylwia, obstawiam, że Feel'a i Dode:-D:-D:-D
Mamoot, udanego imprezowania;-) Tylko wiesz, nie jak dziecko wypuszczone spod skrzydeł rodziców ;-)
No to ja łykne sobie winka, a co:-)

ja niecierpię kupować butów :baffled: nie dość że rozmiar 40 to szeroka stopa i wysokie podbicie :angry::angry::angry: nigdy na mnie nic nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mamoot a co za Stasiem że taka laba w domu?:sorry:
miłej imprezki:tak:

Sylwia szkoda że nie ma filmu ;-):-D

Ale była impra!! Jak za starych dobrych czasów. Najbliższe grono przyjaciół, ale też dawno nie widziani znajomi (w tym koleżanka, która na stałe siedzi w Peru).
Wytańczyłam się, wygadałam, a co najważniejsze nie spiłam się za bardzo :-p (Kasiu, powinnaś być ze mnie zadowolona ;-):-D:-D).
A do tego mi się udało, bo Marcin poszedł dzis rano ze Stasiem na basen (miałam tydzień temu wymrażaną nadżerkę i i tak mam zakaz kąpania, więc nie było dyskusji kto pójdzie). No i pospałam do 11.00! :-)

Irma, Staś w domu, ale on jest taki grzeczniutki (i NIKT mu nie dokucza), że jakby dziecka w domu nie było. Dopiero teraz widzę ile Wojtek robi szumu i zamieszania. Mimo, że on z zasady jest spokojny.

reklama
Mamoot, to rewelacja! (jestem z Ciebie dumna;-):-p:-)) No i to spanie do 11, ech. Olga zrobiła dzis pobudkę po 6:eek:
I u nas odwrotnie, z Mikim można w domu robić wszystko, a Olga jest bardzo wymagająca. Teraz śpi, Mikusia nie ma, bo z dziadkami, więc luuuuzik:-D

Do góry