reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

U nas za chwilę skończy się błogostan, bo za godzinkę małe tornado w postaci Wojciaszka wpadnie do domu. Tornado będzie pewnie pełne wrażeń i buzi mu się nie będzie zamykać....

reklama
Mamoot to super że sie troche rozerwałaś :tak:

u nas dziś była impra urodziny Izy, jak zgram z aparatu to wstawię fotki, a może i filmik mi się uda wstawić . PO wszystkich wrażeniach młoda zasneła o 19 obudziła się o 21 i teraz biega po domu a nam się chce spać :rofl2::baffled::-D

Ale ten czas szybko zleciał. Ja zapomniałam że to już się trzecie urodziny zaczynają:szok:Więc się proszę nie dziwić jak kartki urodzinowe przydą spóźnione.

Kasiu, nie było źle z naszym Tornadem. :tak: Wojciaszek wrócił pełen wrażeń, ale szybko poszedł spać. A od samego rana gadanie na całego. No i zaraz było: "Mamusiu, ja chce na Mazuly".:-)

My robimy wspólne urodziny Stasiowi i Wojtkowi w najbliższą niedzielę. To znaczy takie dla rodziny, z tortem. Bo świeczkę na cieście do Stas już dziś dmuchał.:-) Wojciaszek mu pomagał.

A jutro mamy pierwszy z 4 dni adaptacyjnych w przedszkolu.

No to dobrze, że przeżyliście ;-)
U nas tylko jeden dzień :-( Jutro idziemy. Oj bardzo jestem ciekawa jak Miki zareaguje, no i co tam będzie.
A poza tym ta pogoda mnie dobija...

nie wiem za bardzo, gdzie mam napisac o karteczkach urodzinowych - pamietalam, ale w zawiazku z wielkimi zawieruszeniami w moim zyciu ...podroza, a teraz choraba Klaudii...nie mam jak i kiedy kupic napisac i wyslac kartek...NAJMOCNIEJ Z CALEGO SERCA PRZEPRASZAM!!!
potwornie mi glupio i dziewczeta jestem/bede wdzieczna za kartki- w imienu Klaudii serdecznie dziekuje...my w tym roku wyjatkowo odpuscimy- prosze nam wybaczyc..i nas pominac- bo cholernie mi glupio, ze dostaniemy..a same kurde udupione nie mamy jak wyslac...:-:)-:)-(

Kasiu pytalas o adres- tak jest aktualny...ale jak pisalam..my w ym roku wyjatkowo niestety ale musimy te "impreze" pominac i fatalnie bedziemy sie czuly gdy dostajac od Was same bedziemy pasywne..
az glupio mi pisac te wiadomosc

reklama
Rusałko, a chcesz dostać lanie?
Kobitko, a czym Ty sie przejmujesz, co??? Daj spokój!
Buźka i nie martw się takimi głupotami, ok?

Do góry