reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ojj Irmaa tez bym sie wystraszyla...

Tu dzien matki przypada inaczej...obchodzilam tym razem 10 maja... No i dostalam ramke ze zdjeciem Noemi ktora sama przyozdabiala :-) To byl prezet z przedszkola...Adam nie pomyslal zeby kupic mi kwiata:crazy:

reklama
a ja przed wielkim dniem:)- wytrzymałam w dwupaku, jutro popołudniu cc, ale mam stracha, trzymajcie kciuki, jakoś ciężej jedzie się ze świadomością czekającego bólu, najważniejsze jednak aby z młodym wszystko było ok

My matki dla naszych dzieci wytrzymamy kazde cierpienie :-) Powodzenia Ell...Trzymam za Was kciuki i predko wracaj tu z fotkami :-)

A my pieknie dziekujemy kochanym Mamootkom za piekna urodzinowa karteczke....Noemi byla bardzo zadowolona...Dzis jak zapytalam sie co by chciala dostac na urodziny to poleciala do pokoju i powiedziala ze juz dostala...Ja lece za nia patrzec co to, a moje kochane dziecko wskazuje na stojaca kartke urodzinowa :-)

Ell, trzymaj się! Wracaj do nas szybciutko! Będziemy bardzo ciekawe jak się miewa Pawełek i Otylka jako starsza siostra. Jak chcesz, to wyślij mi smsa po, to obwieszczę nowinę na BB ;-)

Ell....... Boze to już .......... trzymam kciuki :tak: Ból po cesarce max tydzień dasz rade :tak:

reklama
Do góry