reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

mamoot ale mieliście natłok wrażeń :)
ja dzis niestety w pracy ale po południu na basenie no i po basenie też karol padł momentalnie :) (a jak byłam w pracy to jeździł z tatą na rowerze dużo - dumny paradował w kasku - nawet mnie w pracy odwiedzili :)

reklama
Mamoot, ale się u Was działo! Super!!! Liczę na zdjęcia;-)
Wczoraj byliśmy u znajomych na wsi na grillu - ale było super. Dziecko starsze wygonione, umorusane na maksa i zadowolone. Mniejsze dotlenione:tak:

Hej. Wpadam dać znać że u nas ok tylko czasu brak na neta. Przy takiej pogodzie czas nie prędko znajdziemy. Codziennie opalamy się na dworzu a wracamy do domku padnięci. Poza tym zbliża się majowy weekend i u nas to czas koncertów i różnych imprez plenerowyh więc pewnie tak sporadycznie będę zaglądać ale jak już znajdę czas to będą i zdjęcia i opisy. Pozdrowienia

Nadal mi dokucza uczulenie, choć brzoza już się wypyliła, to te paskudztwo nadal lata w powietrzu. i na złośc deszczu ani kropli. No ale mam wrażenie, że jest ciut lepiej. Jeszcze kilka dni.

Wczoraj zrobiliśmy sobie ucztę szparagową. Nie wiadomo kiedy, a tu już w sklepach całe pęczki i tanio.
No i przypomniałam sobie, że zbliża się pora lodów (u nas latem zawsze w zamrażalce musi byc pudełko lodów). Mniam - ale obżarstwo! :zawstydzona/y::-D

Przepis na szparagi juz zapisany zrobie je jutro;-)

My lody mamy w zamrażalniku cały rok bo mam w domu dwóch ogromnych lodożerców.
Mamoociku miłego wypoczynku.
Ja w tym roku oczekuje gości przyjedzie moja siostra i przyjaciele, bedzie pełna chata:szok: juz nie moge się doczekać;-)

Jakie lody lubicie najbardziej w sensie firmy i smaku?

kochane a może wiecie jak mi pomóc. Dostałam uczulenia na słońce. Słyszałam, że w ciąży takie przypadki są możliwe. Tylko co z tym fantem teraz zrobić?, Jak na razie mam tylko kilka plamek, ale mega swędzą... brr

A co do lodów... dzień bez lodów, dzień stracony:-). Ja uwielbiam czekoladowe. Marka obojętna. Ale przeważnie Big milki

reklama
Do góry