reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

czerwcowe ploteczki :D

nasza rybka ma juz swoj paszport swoj wlasny ;D ;D ...podroze znosi fantastycznie..chwila moment i juz spi :laugh:...
a pierwsza dluzsza podroz odbyla zaraz tydzien po wyjsciu ze szpitala...250 km w jedna strone do dziadkow..teraz czas na jeszcze dluzsza podroz...za dwa tygodnie jedziemy do polski (500km...)jedziemy noca wiec super bo nie bedzie tak slonce walilo nam w samochod...musze przyznac ze paszport zrobili nam tu expresowo...bo w ...1 dzien..a z tego co pamietam na moj czekalam miesic!!!!!!!!! :mad: teraz w polce bede musiala sobie znowu wyrobic paszport bo wybieramy sie na urlop a na dowod niestety tam nie wjade...jestem ciekawa ile teraz bede czekac za paszportem.... ::)

reklama
Patrycja wczoraj w dzienniku mowili o nowych paszportach, ktore beda teraz wyrabiane i o mniejszej ilosci punktow w ktorych mozna je bedzie zrobic. Wiec mysle ze sobie poczekasz (jesli paszport bedziesz wyrabiac w Polsce). No mozna rzec ze akurat sobie dobry moment wybralas na wyrabianie paszportu....

Naszemu maluchowi paszport tez wyrobiono bardzo szybko. Przyznaje, ze bylam tym faktem pozytywnie zaskoczona :)

no niestety w polsce musze sobie wyrobic paszport... :mad: No tak nie ma to jak uprzykrzyc czlowiekowi zycie..."Nasza" Polska kochana.... ::) :mad: mam nadzieje ze do marca zalatwie ;D

Patrycja wjedziesz do Polski na dowod. Ja do NIemiec normalnie na dowówd wjeżdżałam i do Austrii tez. Zreszta w obrębie całej Uni wjedziesz na dowód

Patrycja a czemu miałabyś nie wjechać na dowód? Ja już półtora roku temu nie miałam z tym problemu (Włochy) a na granicy niemieckiej to w ogóle nie sprawdzają

Z tego co mi wiadomo tylko do krajow czlonkowskich Unii Europejskiej mozna na dowod a wiec Turcja i Bulgaria odpadaja (choc ta ostatnia ma wejsc do unii w 2007 wiec kto wie).
Oba fajne na wakacje ;D Choc Ameryka tez jak najbardziej ;D

reklama
Dziewczyny zawsze słyszałam że maluchy rosną przez sen, ale teraz doświadczyliśmy tego na własnej skórze.
Wczoraj po kąpieli coś mnie tknęło żeby przymierzyć Kubie pajacyka w którego go chciałam ubrać po kąpieli, a tam ...... nogawki za krótkie o conajmniej 5 cm. A pajacyka miał na sobie 5 dni wcześniej i był akuracik. SZOK

Do góry