reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
to ja nic nie rozumiem :)..moją Małą ubieram w ciuszki o rozmiarze 62...(mierzy 60cm)..a każdy jak ja widzi to mówi, ze wygląda na 3-4 m-ce:/..he..a Wy mi mówicie o 68 cm........to luz..nie odstaje więc moja od norm:) ;D..i inne dziewczynki też wysokie..a i kawalerów "długich"  dlka Klaudii widze nie brakuje:)

Rusałko, jak ludzie widzą naszego Synka, to nikt nie może uwierzyć, że nie ma skończonych trzech miesięcy, tylko jutro dwa ;D
Poza tym nie wiem co ja zrobię, bo tak gościu śmignął ze wzrostem, że lada chwila gondolka będzie za mała!!!

Rusałko - te ciuszki po prostu się różnią chociaż rozmiar ten sam - Karolek ma 62 cm (waga około 5200-5300) a np mam jedno body 68 które juz dawno jest za małe...ale inne body 56 w które jeszcze ledwo sie mieści ale sie mieści, a większość ciuszków - już wkładam mu 68 i są jeszcze z zapasikiem

Ja mam na przykład dwie pary śpioszków tej samej firmy i ten sam rozmiar 62 i krój. I wyobraźcie sobie, że jednę są a dobre 4-5 centów dłuższe od drugich. I bądź tu mądry.

A ja mam dziś mega doła bo moje kochane chłopaki pojechały na tydzień do Krynicy Morskiej. Nie ma ich dopiero parę godzin a ja już tak tęsknię, że chyba zaraz padnę. To nasze pierwsze rozstanie :( :( :( :( I jeszcze ta okropna pogoda. Właśnie zaczął padać deszcz. Dobrze że choś jest BB bo mieszkanie już całe wysprzątała.
Jejku jak ja wytrzymam ten tydzień ::)

reklama
Sumko korzystaj z wolnosci ! ;D Maseczka,dluga kapiel z olejkami , piekne paznokcie, zrob sobie dobrze , w Anglii powiedzieliby " indulge yourself " ;D

Do góry