reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Dla mnie wyjscie z ptycha to juz wogole sport ekstramalny...Jak mi sie gdzies schowa to mam niemiejsza adrenaline jak sam saper...

Dzis wlasnie przeszlam chwile grozy...:crazy: Ale ogolnie to musze dzis mloda dosyc pochwalic (chociaz na chwile obecna szal macicy mnie chwyta bo to co widze i slysze w kuchni:wściekła/y::angry:-oczywiscie Ptycha w roli glownej-szefowa zamieszania) no i konczac co zaczelam:-D mloda dzis byla ze mna u dentysty i siedziala cale 40 min.bardzo grzecznie,tylko od czasu do czasu pytala czy jestem gotowa albo czy boli:-D

A tak wogole to chcialam napisac cos innego ale sie mi zapomnialo :-D:-D:-D

Aha -Fredka prawko jak prawko...narazie teorie robie.wtedy chce zdac najpierw testy i po tym jak zdam to bede brala sie za jazdy...A jak u Ciebie? na jakim etapie juz jestes?

Noemi, super. Ja to pewnie bałabym się podwójnie - z samego faktu siedzenia na fotelu dentystycznym i co porabia mój starszak:-D

Kasiu, oj to szkoda. Jak rozumiem ten weekend masz zajety? Bo ja nawet brałam pod uwagę, żebyśmy zajechali do Tarnowa (jak będziemy jechać tam albo z powrotem), ale trudno mi to wcześniej zaplanować. Wszystko zalezy jakie będa warunki drogowe, jak dzieci będa sie sprawować. Sama wiesz.

Ania my tez juz od 6 na nogach tylko jakos czasu brak zeby usiasc za klawiatura, bo choc u rodzicow to nadal sama z dzieciakami w domu.

Mamoot to widze, ze my tez sie rozminiemy bo akurat Warszawe planowalam na ostatni tydzien/kilka dni przed wylotem a bilet powrotny mamy na 8 marca.
Pozostaje czekac i miec nadzieje, ze kiedys z kims uda nam sie spotkac (choc trasy po Polsce mamy ograniczone bo zazwyczaj Warszawa-Podlasie-Mazury).

Cicha napisz kiedy bedziesz w Wawie dokladniej moze sie wybiore na weekend do siostryt to bedzie okazja

W krakowie jestem weekendowo, jak mamcie ochote się spotkac Mamootki to dajcie znać:-)

Aniab ja nie spałam od 4 do 6:-p potem położyłam się jeszcze do 9, coś ostatnio spać w nocy nie mogę, od długiego leżenia na boku wszystko mnie boli :baffled::dry:

Cicha a Heatherek też jest chyba z Warszawy, może z nią ci się uda spotkać.:sorry2:

reklama
Do góry