reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Krzesełko bardzo polecam tez uzywałm:-)
Mamoot polecam krzesełko do kąpieli. Ja tak swoch wsadzałam i było super. A tak przy okazji to kiedy ci Staś tak urusł, że już w dużej wannie się kąpie. Przecież dopiero co się urodził
Sama nie wiem.... On bardzo lubi wodę i widzę, że mu duża wanna nie przeszkadza. :-)
Pamiętam z resztą namowy Pati, żeby wcześnie kąpać maluszki w dużej wannie, bo to duża radocha. A przy okazji pozbędziemy się grata (wanienki) z naszej malutkiej łazienki.
Mamootku masz śliczny awatar
Dziękuję! :-)W końcu udało mi się taką wspólną fotkę zrobić. Bo Wojtek na każda propozycją mówi "nie", więc cięzko go namówić na wspólne zdjęcie.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mamootku-faktycznie by badzo wczesnie zaczelismy kapiele w duzej wannie...Ale ja kupowalam gabki zeby tez mloda sie nie slizgala..takie do siedzenia tez...Tyle ze dosc czesto je zmienialam i pralam...Raz na 1,5 miesiaca kupowalam nowa i co tydzien pralam ...Jakby tak zliczyc co na nie wydalam to kupilabym wypasione krzeselko... Mysle ze to nie jest az tak zly pomysl kupienie takiego krzeselka...Ale moze najpierw sprawdz czy napewno Wam sie przyda...;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja dzis bylam w szkole zapisac sie na niemiecki,pisalam test-jezuuu jaki ten niemiecki jest zakrecony... Najpiew musislam ustnie odpowiedziec na pytania-te byly badzo proste...potem dostalam kartke z 4 obrazkami i mialam cos o nich powiedziec-to tez nie bylo takie straszne...Potem dostalam test pisemny...praktycznie wszystko zrobilam-tylko 3 nie wypelnilam,ale nie calych zadan tylko 3 linijek z jednego zadania...bylo to tak zakrecone ,ze im wiecej czytalam tym badziej nic nie rozumialam za kilka dni mam zadzwonic i dowiedziec sie jak mi poszlo... Ogolnie kurs zaczyna sie 19.01.09...
a za chwile przyjedzie kosmetyczka i bede miala znowu ladne pazurki ;-) Ale zakladam tak na 3 tyg.tylko zeby mi moje odrosly wtedy juz sciagne raczej...
a za chwile przyjedzie kosmetyczka i bede miala znowu ladne pazurki ;-) Ale zakladam tak na 3 tyg.tylko zeby mi moje odrosly wtedy juz sciagne raczej...
Mamoot co do wspolnej kapieli to prawda, ze to przeogromna frajda dla dwojki:-) u nas wanienka byla w uzyciu przez miesiac a potem poszla do piwnicy (denerwowalo mnie takie podwojne kapanie) bo latwiej mi bylo w sumie przytrzymac Zoske z duzej wannie. Tyle ze takie trzymanie to niezly bol dla kregoslupa i ciesze sie, ze Zoska wkoncu dorosla do krzeselka i od miesiaca sobie siedzi(swietna sprawa bo bardzo ulatwia zycie!) :-) Stas chyba jednak jest do niego jeszcze za maly?
A co do zalewania to Julek lubi od czasu do czasu zafundowac zosce prysznic z konewki albo foremki - ale jej to nie przeszkadza. A czasem nawet potrafi niezle oddac bo jak chlapnie....:-)
Pati fajnie ze sie zebralas i zabralas za niemiecki. Mnie by sie tez przydalo ale jakos nie mozemy sie zmobiliwowac - tym razem bardziej moj maz niz ja bo to on w miedzyczasie musi zajac sie dwojka i jakos mu do tego nie spieszno. Po nowym roku jednak nie bedzie juz chyba zmilowania bo czas leci a wiedzy nie przybywa.
A co do zalewania to Julek lubi od czasu do czasu zafundowac zosce prysznic z konewki albo foremki - ale jej to nie przeszkadza. A czasem nawet potrafi niezle oddac bo jak chlapnie....:-)
Pati fajnie ze sie zebralas i zabralas za niemiecki. Mnie by sie tez przydalo ale jakos nie mozemy sie zmobiliwowac - tym razem bardziej moj maz niz ja bo to on w miedzyczasie musi zajac sie dwojka i jakos mu do tego nie spieszno. Po nowym roku jednak nie bedzie juz chyba zmilowania bo czas leci a wiedzy nie przybywa.
Ostatnia edycja:
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati gratulacje - tylko jeszcze na prawko się zapisz
A ja bede zdawać FCE z angielskiego tylko nie wiem jak to zrobię bo narzzie jestem z nauka daleko w polu.
A ja bede zdawać FCE z angielskiego tylko nie wiem jak to zrobię bo narzzie jestem z nauka daleko w polu.
a jak tak tematycznie lecimy...o j. obcym;-)to sie pochwale, ze na 12 osob zostało zakwalifikowanych 4 os.( w tym ja:-)do pierwszej czesci egzaminu
i jeszcze pochwale moja siostre na 70 osób u niej na studniach University of Salford Justka zdała dwa egnzaminy na ok 90 %- jako jedna z 3 osób-tym samym jest najlepsza na roku:-):-):-):-)
i dalejjej chłopak i jego siostra tez na swoim kierunku na Metropolitan University sa najlepsi...no Polacy tu zdecydowanie przoduja! :-)
i jeszcze pochwale moja siostre na 70 osób u niej na studniach University of Salford Justka zdała dwa egnzaminy na ok 90 %- jako jedna z 3 osób-tym samym jest najlepsza na roku:-):-):-):-)
i dalejjej chłopak i jego siostra tez na swoim kierunku na Metropolitan University sa najlepsi...no Polacy tu zdecydowanie przoduja! :-)
reklama
Pati, fajnie, że się zabrałaś za niemiecki. Powodzenia.:-)
Sylwia, Tobie też życze zapału.
Rusałko, gratuluję.
Cicha, ale sie uśmiałam z chlapiącej Zosi. Niech brat wie, że z dziewczyną to też nie przelewki.
U nas dziś tak wyszło, że się chłopcy razem kąpali. Wojciaszek siedział dość spokojnie, a Stas wesoło machał nóżkami. On jest troszkę za mały na krzesełko. Na razie lezy sobie na dnie wanny, a my go tylko asekurujemy.
Ale tak na zaś: dajcie namiary, jakie krzesełka macie. Kto wie, może skorzystam.
Sylwia, Tobie też życze zapału.
Rusałko, gratuluję.
Cicha, ale sie uśmiałam z chlapiącej Zosi. Niech brat wie, że z dziewczyną to też nie przelewki.
U nas dziś tak wyszło, że się chłopcy razem kąpali. Wojciaszek siedział dość spokojnie, a Stas wesoło machał nóżkami. On jest troszkę za mały na krzesełko. Na razie lezy sobie na dnie wanny, a my go tylko asekurujemy.
Ale tak na zaś: dajcie namiary, jakie krzesełka macie. Kto wie, może skorzystam.