reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
:-)Właśnie Głuszku zagladaj częściej - a mojemu pomogło golenioe włosów po kilku takich akcjach ma bujną grzywe:-)

A ja jestem na zwolnieniu do końca tygodnia:tak:

Mnie też coś już pobolewa gardło i to tak że aż ucho boli. Pewnie jakieś zapalenie załapałam już no ale ogólnie samopoczucie ok- może samo minie:baffled:

Mamootku, na pewno wszystko super się udało. Czekam na fotki:tak:
Głuszku, a ja gdzieś czytałam, że z tym goleniem/przycinaniem ->mocniejsze włosy, to mit, ale jak widzisz różnicę to tego trzeba się trzymać!

Dziewczyny, a ja jutro do pracy :-( Ale będę tęskniła za tymi moimi szkrabami...

wiesz nie mamy wyjścia za bardzo.... po prostu na czubku jej zostały a po bokach miała łysiustkie, ile ja lez wylałam już przez te wlosy, ilu lekarzy odwiedzilam... a tak jest teraz taki żołnierzyk na łyso ogolona to przynajmnije jakoś to wygląda... krotkie ale w miare równe
O kurcze jak to sie stalo że wraacasz do pracy? ja mam jeszcze 1,5 miesiąca urlopu wypoczynkowego, a ty nie bierzesz?

Gluszku fajnie ze sie odezwalas-pisz do nas wiecej :-)
Mamootku -czekamy na relacje z chrztu :-):tak:
Kasia-faktycznie,ale ten czas zlecial...

Postaram sie ale jestem taka troche nie w temacie co u wielu z was i na pewno sie już zżyłyście ale mam nadzieje że mnie przyjmiecie z powrotem.

:-)Właśnie Głuszku zagladaj częściej - a mojemu pomogło golenioe włosów po kilku takich akcjach ma bujną grzywe:-)

A ja jestem na zwolnieniu do końca tygodnia:tak:

A Sylwia jeśli moge spytać ile razy mu goliliście głowę?

Głuszku, u koleżanki syna łysienie przeszło same. Z tego co się dowiedziałam to robiła jakies ( nie wiem dokładnie) badanie struktury włosa. Wyszło jej że syn ma łysienie plackowate. Tak naprawde to ciągle go goliła. lekarze nic jej w tej dziedzinie nie pomogli.

Melduję się po pierwszym dniu w pracy. Nie było najgorzej, bo tyle roboty, że nie było czasu myśleć. Poza tym same dobre wieści słyszałam od Babć, że dzieci grzeczne, najedzone, uśmiechnięte, rozrabiają, więc spoko.
Głuszku, nie brałam, ale troszkę urlopu jeszcze mam, więc na pewno jeszcze poleniu****ę:tak:

kasia dobrze ze w pracy dobrze :-)
Fredka u nas łysienie plackowate wykluczono bo to musza sie ponoc takie placki łyse robić a u nas sie włosy wycierają na calej płaszczyxnie styku z poduszką a do tego łysienie ponoc musi być do gołej skóry ponoć a nam sie przerzedzają podobno. Nie wiem sama, ja też podejrzewalam łysienie ale pani doktor, wielka niby specjalistka od włosow powiedziala ze absolutnie nie to. A gdzie ta koleżanka badała te włosy?

reklama
a my poki co i dzieki Bogu wszyscy zdowi!
o bolaczkach napisałam na zamknietym..;-)

Klaudia chodzi do złobka..bardzo duzo radosci daja jej zabawy z dziecmi!itd..

a my z mezem np ostatnio bylismy na paintball-u:-)..w niedziele..wiec dzis posiniaczona..z zakwasami ledwie chodze..:-D

małej odbilismy dzien bez rodziców w małpim gaju..wkleje jutro nasze aktualne fotki;-)

Do góry