reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

ja dalej nic nie wiem:baffled::-p:shocked2::-D @-brak:baffled::shocked2:
byłam u lekarza i powiedziałam co i jak - spytałam o badanie krwi- to powiedziała, ze tu nic takiego sie nie wykonuje- Kazała czekac i test powtórzyc za tydz:sorry2:

reklama
ja dalej nic nie wiem:baffled::-p:shocked2::-D @-brak:baffled::shocked2:
byłam u lekarza i powiedziałam co i jak - spytałam o badanie krwi- to powiedziała, ze tu nic takiego sie nie wykonuje- Kazała czekac i test powtórzyc za tydz:sorry2:

czekam na wieści Rusałko z niecierpliwością....ale jak dla mnie to na pewno dzidzia:-)

Rusalko co za porypany kraj ta anglia..a co oni tam kuzwa robia ogolnie? ach juz wiem -promuja Paracetamol:-D

A ja zaraz zrobie zamach na sasiadke!!! No normalnie baba zaczyna mnie leczyc..Juz wam o moich sasiadkach opowiadalam co nieco..Mam taka jedna od ktorej sie corka(ok.70lat) wyprowadzila..No i matka zostala sama(ok 90 lat) ie rozumiem tego jak corka mogla sie wyprowadzic do domu starcow a matka w domu zostala...no ale dobra do rzeczy...no i stara ciagle slabla,glucha jak pien chyba bo ciagle nie mogli do niej sie dopukac wiec policja,straz i rabanie jej drzwi...Ogolie jej drzwi to wygladaja jak by z kawalkow plyty byly zrobione tak sa porabane:szok::-D No i ona ciagle ostatnio lazi i otwiera te drzwi...A one kuzwaaaa tak okropnie skrzypia jakbym w jakims zamku byla mam wrazenia...I ta baba wyobrazcie sobie tak z 10 razy dziennie wylazi na klatke i w dodatku tak powoli otwiera te drzwi ze ona na maxa piszcza... Ej do szalu mnie to juz doprowadza...:wściekła/y:

Pati, może jako dobra sąsiadka nasmaruj jej te drzwi:-). Napisz jej na kartce, że piszczą ( bo może nie dosłyszeć). Może da:-):-D:-):-):-D

Pati rewelka..ale pomyśl, że nigdy nie wiadomo kto będzie następnym sąsiadem:-pto tak jak z szefem;-)ja mam wrazenie, że ciągle trafiam w tym przypadku z deszczu pod rynnę:baffled:

reklama
Ejj ta baba pewnie nie doczyta...teraz jak wyjdzie chlupne ja olejem :-D Ja wogole nie kumam jak oni moga ja zostawiac sama:no: Zakladaja jakies sprzeta ze slychac jak na glos z nia gadaja prez jakby sibi...:szok: Toz to jej corka powinna tu mieszkac a ona do domu starcow...Tak wogole to by sie tu jacys owi przydali... bo ogolnie to nasz blok jakby same umarlaki tu mieszkali...Cicho ,nie pracuja bo na emeryturach i tylko szpieguja... i jeszcze tacy beszczelni ze Ci powiedza "oo gosci do was z polski o 01:00 w nocy przyjechali"...:szok::-D:-D:-D:-D:-D

Do góry