reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Oj uspokoiłyście mnie bo Olcia też na potęgę pije. Myślałam, że coś nie tak. No i jeść ostatnio ni echce tylko by jogurty wcinała na okrągło. No ale ileż można.

reklama
Rusałko, Małż mi czyta przez ramię i pyta: "a kto tam siedzi w Manchesterze?". A ja na to, że Rusałka. To Ci Rusałko Małż pomacha z samolotu, bo będzie służbowo w Twoim mieście w przyszłym tygodniu.:-)

Karol nie żuje, my żujemy ale dopóki sam się nie dopomina to nie zamierzam mu dawać (nawet rozpuszczalnej choc dostał na urodziny - ale to akurat uważam że niezdrowe dla zębów, jak przyjdzie czas i dorośnie to dostanie bezcukrową :) kiedyś spotkaliśmy w parku 14 misięczną dziewczynkę któa żuła gumę i w niezłym szoku byłam :)
pije różnie - ma dni że dużo, ma dni że mało, najwięcej kompotów (jestesmy dobrze zaopatrzani przez dziadków) i soków

Klaudia tez nie zuje gum- teraz dostała na dzien dzicka pake a w niej gumy rozpuszczalne- to dostała i jadła..ale to tez musi miec na nie smaka..nie zawsze je chce.

pije tez sporo- bez picia nawet sie nigdzie nie "wypuszczam!" gł. soczki rozcienczane z woda, kubusie, kakao, mleczka smakowe, jogurty pitne, herbaty

A ja właśnie jak tak poczytałam o tych gumach to mi się przypomniało jak ostatnio dawałam Kubie gumę do żucia, ale bynajmniej jej potem nie wypluwał. :-D ciekawe co z nią zrobił :-D

Matek żuje gumy i to od dawna. Raczej nigdy ich nie połyka a nawet nauczył się że jak jedziemy autem a on ma gumę w buzi i zasypia to gumę wyjmuje. No i żuje gumy te normalne miętowe no Orbit

Baśka, pytałas o imię naszej córci - będzie Olga:tak::-) (powiem Wam, że i tak uwierzę, że to córcia jak zobaczę po porodzie ;-))

reklama
Kasiu jestem za...... cyt..powiem Wam, że i tak uwierzę, że to córcia jak zobaczę po porodzie ;-))

A ja mam pytanie. Moze któraś z was ma jakąś dobra kwatrke do polecenia nad polskim morzem - najlepiej domek. Tak mi się marzy...... urlop mam juz za 3 tygodnie... Hip,,,hip...hurrraaaa

Do góry