reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Pati na pewno coś znajdziecie w końcu. A swoją drogą to ja też nie cierpię tych tłumów nad jeziorkiem. Ja mam tu niedaleko domu w lesie jeziorko z taką dziką plażą i chodzą tam ludzie od nas ale najgorsze jest jak się ze wszystkich okolic zwalają ludzie bo u nas cicho i spokojnie no i w końcu gdzie ta cisza i spokój?!!!!

reklama
Ja też nie znoszę tych zatłoczonych miejsc nad wodą, ale u nas niestety jak jest ciepło w weekend, to nie można znaleźć wolnego miejsca, nie mówiąc o ciszy i spokoju:-(

Dziewczyny a czy Wasze dzieciaki rzuja juz gume? Bo moja rzuje jak stara...na poczatku dwa razy polknela ale jak jej powiedzialam ze trzeba rzuc to zakumala od razu i teraz jak jej sie znudzi rzucie przychodzi wypluc mi na reke :-D

moja jeszcze nie rzuje gumy pewnie by połkneła za to lizaki u niej jak woda ile bys nie dała to wszystkie zje no i litry picia wasze tez tak duzo pija? wiem ze jest goraco i chce sie pic ale ona rekordowo cały czas z kubeczkiem

Basienka moja tez duzo pije...W sumie non top flacha z piciem...
Co do tej gumy to zuje tylko wtedy gdy np.zobaczy u mnie w torebce... :-) Nie daje jej sama od siebie...ale komicznie to wyglada taka mala i z guma:-D

Julek gumy tez nie zuje bo my nie zujemy wiec nie ma skad zlapac. A z piciem to tak srednio - raz duzo raz malo i smaki mu sie te zmieniaja ale najczesciej woda z sokiem naturalnym (2/3wody+1/3 soku):-)

reklama
Miki też bardzo dużo pije i staram się podrzucać mu wodę, bo wiadomo po sokach pragnienie jeszcze rośnie.
I gumy też nie żuje.

Do góry