reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Hej ciotki!!!! Ja tu na chwile powiedziec ze zyje i mam sie dobrze...Dostalam nawet nowa ksywe"moczy morda":baffled: -piekna prawda?:laugh2: Codziennie wieczorem prosseco,piwko,szampan i dobry polski film :) a wczoraj wypad do miasta :) Pozdrawiam Was kochane...LEce bo kawa stygnie...( wkoncu cos bez procentow:-D) No ale do wieczora juz niedaleko ;-)Wracam w niedziele wiec bede miala co nadrabiac... Sciskam...

reklama
Mamootku, dzielna z Ciebie Mamuśka!:tak:

Aniu, w takim razie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Duzo zdrówka dla Ciebie, dziaciaczków i męża (żebys nie musiała sie o nie martwić) i spełnienia marzeń:tak:

Pati agentko - baw sie dobrze!!!

Aniu wszystkiego najlepszego duzo zdrówka, pociechy z dzieciaczków no i z meza:-):-):-)
Pati ksywa piekna ha ha ha:-D ale baw sie dobrze

Mamoot- zuch dziewczyna!:-)

AniuB- ciesz sie, ze my daleko mieszkamy ..bo jak tortów nie lubie..to na drinka urodzinowego z kwiatkiem bym wpadła:-D
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!

własnie miałam pisac..ze ostatnio Pati ma"urwanie głowy" i prosiła bym cioteczki i dzieciaczki pozdrowila..Koza ze mnie -zapomniałam:baffled:..ha! wiedziałam, ze sama to zrobi:-p..bo bez bb nie da sie zyc:-D:-D:-D

Mamy samodzielen z dwójką - podziwiam!!! ja mam takie urwanie głowy z pracą że dla jednego siły i cierpliwości mi brak :(:(:(
Aniu - sto lat stolat- w zdrowiu i miłości!!!

Mamootku - Twoj Marcin przywiózł mi deszcz do Manu:baffled::-D:-D:-D.(zamiast słoneczko z PL, gdzies po drodze zabrał deszcz?:/...:D .nie padało, trawe trzeba było podlewac..a teraz leje:crazy:..az ciezko gdziekolwiek sie ruszyc:baffled:..mam nadzieje, ze Marcin wział jednak cieplejsze ciuchy..bo pogoda w ciagu jednego dnia straasznie sie popsuła..az jak ogladam Wasze zdjecia..dzieciaczki leko ubrane..słoneczko....ach ..ach! no, ale jeszcze troche i ja bede sie smazyc w PL:-):-)

reklama
Dzięki dziewczyny, jesteście kochane:-)A szkoda że daleko mieszkacie bo na Waszą wizytę to bym się ucieszyła:-D
No a wczorajszy wieczór był super. Dziewczyny dały znać że będą o 20 a ja wracałam akurat od lekarza. Weszłam do domku i nagle ktoś puka, myślałam że to kumpele a tu:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:mój mąż z bukietem 28 róż:-):-):-):-):-):-)Ale mi numer zrobił. Strasznie się cieszę że przyjechał no a potem przyszły dziewczyny i wino się lało strumieniami ale grunt że dziś wstałam bez kaca :-D

Pati Ty agentko:tak::-D

Do góry