reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Mamoot wielkie gratulacje!!! Wiedzialam, ze tak bedzie, ze jak tylko ja bez netu bede to sie cos wykluje:-) Nieco spoznione zatem ale naprawde serdeczne usciski dla Stasia, jego starszego brata i mamy!!! A Stas jest strasznie slodki i jakos tak od razu widac na zdjecich ze chlopak:-)
Wojciaszk pewnie sie bardziej bratem zainteresuje jak sie oswoi z jego becnoscia - choc u nas tez jak do tej pory zaiteresowanie Zoska ze strony Julka male - po prostu za duzo z nia nie poszaleje;-)

Ja dzis dotarlam do tesciow - wiec od razu na bb, zeby sie przypomniec;-) Dwa tygodnie nad morzem minely nam nie wiedomo kiedy. Jutro mini urodziny i wieczorny pociag do Paryza. Troche sie zaczynam bac, ze moze za duzo tych podrozy dla maluchow -ale wierze, ze bedzie ok. Jak na razie znosza wszystko dzielnie i chyba dobrze sie bawia. No i powinnismy byc juz czesciej bo z internetem bedzie juz ok.

Ania niezly boj musialas stoczyc he he ;-)

Dzięki Cicha!:-):-)
Fajnie masz, że dzieci dobrze znoszą podróże. Z resztą z taki rodzicami-podróżnikami jak Wy to nie mają szans ;-) muszą lubić podróże.

a my dzisiaj imprezujemy:) wszystko juz prawie gotowe, jeszcze tylko sałatki podoprawiać i myślę ze będzie ok:)

A właśnie Sywlia robię chyba Twoja sałatkę makaronową, przepis z przed roku, mam nadzieje, że mi wyjdzie:)

A dziewczyny i mam zgodę na reaktywację na dzień obrony, termin 26 czerwiec:-D od poniedziałku zakuwam, jak za dawnych lat:-)

Ell udanej imprezy :-) bawcie sie dobrze.... :)

Cicha super ze wszystko u Was oki...Zazdroszcze tych podrozy...Coz za kare ze Cie tak dlugo nie ma duzo zdjec bedziesz musiala wkleic :-)

reklama
Ell udanej imprezy a 26 trzymam mocno kciuki:-)

A my dziś byliśmy na szkolnej majówce i straciliśmy masę kasy:-DNa loterii dzieci wygrały radio, maskotki, namiot i słodycze a na licytacji wylicytowaliśmy korale z kolczykami ręcznie robione:-)

Do góry