reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

No to mamy małego imprezowicza:tak::-D

A u nas załamanie pogody. Wczoraj mieliśmy pierwszą majową burzę. Lało strasznie a dziś zimno, pochmurno aż się nic nie chce a muszę iść do kościoła dzisiaj bo u nas jest odpust i Magda sypie kwiatki

reklama
Mamoot fajnie macie z Wojciachem :) ciekawe jaki będzie drugi maluch??? może dla równowagi da wam troche w kość ;) ale szczerze-nie życzę wam tego!!! oby był taki grzeczny i bezproblemowy jak Wojciach

u nas też załamanie pogody, do południa i chmury ale jeszcze temp jak Cie moge (chociaż bluzy trza było wyciagnąć, a wieczorem byliśmy na 19 w kosciele i zmarzłam jak cholera...kurna coś koło 10 stopni chyba tylko jest

Wojtus- Wy z Klaudia moglibyscie sobie rece podac:tak:

a u nas pieknie słonecznie- tylko w piatek popadało..

No moje dziecko tez imprezowe,tyle ze ona dupe zawraca i ciagnie mnie za soba zeby podac jej to,czy tamto....

co do pogody to wczoraj bylo srednio,przed wczoraj padalo a dzis znowu swieci slonko :-)

No ja na swoim przykładzie mogę powiedzieć że Magda to było złote dziecko w porównaniu do Mateusza:tak::-DOn jest taki rozrabiaka że czasami to mi aż ręce opadają:tak:

własnie dla tego chciałabym mieć drugiego brzdąca. Może było by złotym dzieckiem. Bo Ola to mega łobuz:-). A co do pogody u nas dzisiaj słonecznie. A od jutra ide na urlop. Wreszcie. Hip hip hurrrrra:-). No i najważniejsze.. więcej będe do was zaglądac.

reklama
Fredko zazdroszczę urlopu..ja jak biorę to tylko takie pojedyńcze dni, ale z reguly przed lub po weekendzie tak aby miec złudzenie urlopowania:-D

Oti od kilku dni jest na etapie mega powtarzania to dzisiaj błyszczała na angielskim, powtarzała wszystko za pania:tak:oczywiscie w rozrabianiu tez przodowała:wściekła/y:

Do góry