reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Alez to musi byc slodki widok-Oti mowiaca po angielsku...I ten Jej diabelski usmiech :-):-D:-D
Ell wstaw jakies fotki Oti-juz tyle razy cie prosilam...:tak:

Brawo Oti!

do Klaudii w przedszkolu mówia wyłacznie po angielsku - czesto zastanawiam sie ile ona z tego rozumie?..ale cos tam im zazwyczaj odpowiada..jakies ok:rofl2: no..itd

a tak z innej beczki- moja przyjaciółka własnie jest na porodówce na 7.45 miała um.cc..czekamy na Szymona:-)

Pati wiem, wiem:zawstydzona/y:, ja to taki leniuch jestem, jak wkleje to nie poznacie:-D

a my z innej beczki. Dzisiaj mamy dzien bez pampersa. Postanowiłam sobie, że przez ten urlop powalcze z Olą. Narazie mam obsikane łózko i podłogę :-)

Powodzenia Fredko!:tak:

ja własnie swoja pusciłam bez pieluchy po domu:sorry2:wyprowadzamy sie wiec niech je jeszcze "ochrzci":-D:-D:-D:-D
a powazniej - siedzi obok nocnika i oglada bajki..jak jej zabieram albo cos tam przeszkadzam łapie za nocnik i krzyczy nieee..jakby miała jakas misje do spełnienia:dry::-D:-D:-D

i biegne z nowinką - MOJA PRZYJACIÓŁKA URODZIŁA DZIS O 11.45 SYNKA - SZYMONKA - MAŁY WAZY 3300 I MIERZY 54 CM DŁ:-):-):-):-)..
alez ja tęsknie!:sorry2:

reklama
Dorcia gratulacje dla psiapsioly.... :-) a Szymonka witamy na tym swiecie... :-)

U nas chwilowy zastoj-ale od jutra dalej dzialamy....

Do góry