reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

no to chyba już takie nasze maluchy są sprytne w tym wieku - Karol tez ma obcykane okolice - przede wszystkim place zabaw ze zjeżdżalniami :)

reklama
Mamoot w sumie potrzebny i wystarczajacy jest jeden ale chcielismy, zeby maluchy byly wpisane w rejestr zarowno w Polsce jak i w Belgii i mialy obydwa obywatelstwa (a jak sie beda musialy jakiegos zrzec to niech same wybiora. W sumie wystarczalo by pewnie wpisac je w akta ale, ze paszport kosztuje tu niewiele to przy okazji je zrobilismy. Beda mialy na pamiatke jak dorosna;-):-)

Cicha, tak wlasnie myslalam.
Pati:-D:-D:-D:-D

A ja bylam dzis na usg - chyba juz ostatnim - i maluszek wazy 2960 g. Ale jak bedzie mial taka tendencje jak Wojciaszek, to okaze sie, ze w koncu i tak 4 kg (albo wiecej) kochanego cialka bedzie.

A ja dzisiaj zmykam na uczelnie z podaniem o reaktywacje na dzien obrony, wczoraj promotorka podpisala prace i teraz bede czekac na wyrok dziekana;-)

Powodzenia ELL!

u nas z orientacja tez super i mała nieraz musze "oszukiwac" i np. isc inna strona- gdy spiesze sie do domu..by nie przejsc przez park..bo tak dzieci..plac zabaw i zaraz jak tylko jestem w okolicy chce wyłazic i do dzieci mamooo

co do paszportów- Klaudia ma narazie jeden paszport jeden dowód osobisty:-)

Pati, aparatko!:-D:-D:-D
Miki też świetnie w terenie obeznany:tak:
Mamootku, fajnie, że wszystko O.K. Teraz to już w tłuszczyk obrasta. Pewnie też będzie miał takie słodkie pychy jak Wojciach:tak:I na jakim imieniu stanęło?
Ell, powodzenia!

Mamociku mnie tez na ostatnim USG mówili ze około 3kg Wojtus waży a potem sie okazało ze 4300 kochanego cialka:-)

Ell powodzenia i trzymamy kciuki:tak:

U nas z orientacja tez dobrze - najlepiej zna drogę do swojego przyjaciela Wojtka:-) ostatnio przywitał swojego kumpla takim tekstem (dwa dni się nie widzieli) :
Kolego superancko ze jesteś steskniłem się :-D:-D:-D:-D

Sylwia, ja przeglądałam usg Wojtka i w 39 tyg. miał 3500 g, a urodził się 4240 g. Ja tam w te usg nie wierzę. Pewnie znów będzie waga ciężka.:-)

Kasiu, co do imienia jeszcze nie stanęło ;-) Nie wiem czemu jakoś ja się ociągam z pojęciem ostatecznej decyzji. Bo właściwie Marcin cały czas mówi: "No jak to jakie imię, Staś i na drugie Krzysztof" (po pradziadku i po dziadku). I czuję, że na tym się skończy.

Ell, powodzenia!

reklama
Byliśmy wczoraj na imprezie u koleżanki. No i Wojciaszek był z nami, bo zupełnie nie mieliśmy go z kim zostawić. No i muszę przyznać, że zachowywał się świetnie. Po pierwsze wytrwał do 23.00, bawił się ładnie, w ogóle nie przeszkadzało mu, że jest tłum ludzi. Wybierał sobie jakąś "ciotkę", brał ją za rękę i oprowadzał po mieszkaniu.:-)
Oczywiście w samochodzie zasnął. I to pierwszy raz mu się zdarzyło, że zasnął tak mocno, że położyliśmy go spać na brudasa. Bo by się chyba w wannie nie obudził.:-D

Do góry