reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Dzięki Aniu od razu mii lepiej. Chociaż mój chłopina całkiem dzielnie się spisuje ostatnie tygodnie to skacze koło mnie jak koło jajeczka i na prawdę się bardzo stara i dlatego tak mi dziś głupio. No ale co fakt to fakt jego nie będzie boleć tylko mnie więc niech też się tochę pomęczy. ;)

reklama
Głuszek, pogadaj z Marysią, obiecaj jej że zabierzesz ją do Mac`Donalda, albo zafundujesz  jej super bar mleczny własnej produkcji, albo ... no sama już nie wiem co, ja już się nie mogę doczekać na tego twojego bąbelka,

Dziewczyny Agatatje tak narzekała,że nic a tu proszę - zaglądam na stronę czerwcowych dzieci i widzę Olafka. Sliczne maleństwo - gratulacje. :laugh:

Aniumam nadzieję że juz nikt przede mną się nie ośmieli urodzić ;) ;) ;) ;) i wreszcie wypluje tego uparciucha.
Xandii codziennie gadam z tą małą francą i nic ;D ;D ;D ;D ;) ;) ;) ;)

Nareszcie mi się udało. W ogóle jakoś ciężko mi to wszystko szło. Chciałam już wcześniej napisać ale jakoś nie wiedziałam jak soię do tego wszystkiego zabrać. Teraz niestety muszę kończyć, bo mój synuś się obudził i wali w klawiaturę.
głuszek - na mnie podziałał stres - urodziłam 4 dni przed terminem - pojechałam z mężem na obronę jego pracy mgr. Może jakbyś obejrzała jakiś horror to by szybciej poszło?????

Ostatnia edycja:
Głuszek to, co mówiła SUMKA to też niezły pomysł -stymulowanie brodawek - poza tym możesz połączyć przyjemne z pożytecznym i poprosić męża o pomoc - na pewno nie odmówi. Może mieć tylko mały problem,bo wtedy zaczyna się wydzielać również siara a ona ma bardzo słodki smak a to może mu nie odpowiadać. Powodzenia

reklama
Ekstasia witam w gronie :)

Gluszek widze, ze ty ciagle na warcie :) Ciekawa jestem tego masazu szyjki no i czy zadziala bo sama mam jutro na wizycie obiecany. Moja pani doktor twierdzi, ze zasadniczo dziala wiec mam sie zastanowic czy chce. No i mysle sobie, ze chyba czas najwyzszy zaczac wiec plany sa takie: masazyk, sexik i praca w ogrodzie - no i zobaczymy czy cos sie wykluje ;D

Aniasorsha ja tez sie zastanawialam nad tym czopem. W ostatni piatek od rana pobolewal mi brzuch jak na okres, przegonilo mnie troszke no i caly dzien brzuch byl twardy a pod koniec pojawily sie w miare regularne i po raz pierwszy z lekka bolesne czy tez raczej odczuwalne skurcze. Tez myslalam, ze chyba juz blisko ale ze byl dopier 38 tydzien ( no i troche sie przestraszylam jak mi stanelo przed oczami ile jeszcze musze zrobic przed) to sie postanowilam troche oszczedzac i dobrze wykorzystac ostatni weekend no i wszystko sie uspokoilo. Mam tylko nadzieje, ze nie na dobre i ze nie przenosze bo od tamtego czasu samopoczucie swietne i nic sie nie dzieje. No ale od jutra delikatnie zaczynam sobie pomagac ;D A sposob Sumki tez stosuje (bo wyczytalam gdzies ze rzeczywiscie pomaga w terminowym porodzie) Dobrze, ze te najbardziej efektywne/naturalne sposoby naleza do najbardziej przyjemnych. ;D

Do góry