reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
He, he widze ze dotarlyscie do opisu a wlasnie sie zastanawialam czy kopiowac moj drug porod do watku o naszych czerwcowych - tak dla dodania otuchy tym oczekujacym :-):-)
My juz od dwch dni sami i w sumie jest niezle tyle, ze malo czasu na internet - poczytac to jeszcze owszem sie uda aleusiasc i napisac to juz trudniej ;-) Moze jak juz zlapie plan to bede miala chociaz dwie godzinki w poludnie jak maluchy spia na wlasne zajecie - bez wyrzutow sumienia. No i moze w koncu fotki uda mi sie skopiowaci przejrzec bo naprawde mi wstyd, zejeszcze sie za to nie zabralam:-(
A tak ogolnie to Zoska jest naprawde grzeczna i jest idealnym drugim dzieckiem: zje, pooglada swiat i idzie spac. Jest o tyle epsza od Julka, ze sama zasypia, a Julek okupuje tate, ktory jako ze ma miekkie serce siedzi z nim ponad godzine zamiast ustawic nam malucha. Zobaczymy jak to dalej bedzie bo chwilowo przez to usypianie nie mamy za bardzo czasu wieczorem - a byloby milo go miec:-)
No i zastanawiam sie jak tu sie zoorganizowac na spacerek - nie dzis wprawdzie bo pada ele tak ogolnie:-)

Hej Cicha, ale fajnie, że zaglądnęłaś! Super, że Zosieńka taka grzeczna. Koniecznie napisz jak w stosunku do Niej zachowuje sie Julek:tak:
A za brak zdjęć ... lanie!
Aha, miałam pytać - czy Twój adres mailowy jest aktualny?:dry:

Ania tak sobie daje rade, ze ciagle mnie tu malo;-)

Kasia De widzisz dobrze, ze napisalas o adresie b faktycznie kilka miesiecy temu zobilam sobie nowy i na stary w sumie nie zagladam (za duzy tam mialam bajzel) - ale dzis zajrzaam - i serdecznie dziekuje za kartke! Sliczna:-) Przy okazji chyba bede musiala wszystkich przprosic co tam pisali a zostali bez odzewu. Wrzuce na adresy nowy, zeby nie bylo juz takich sytuacji.

A c do Julka to w sumie nie jest zbytnio zainteresowany siostra. Tzn. lubi ja chwytac za reke, a szczegolnie jak mala jest glodna i szuka jedzenie i wtedy ssie mu palce to Julek sie zasmiewa:-) No i w sumie niby nie zwraca na nia wiekszej uwagi ale jak placze albo zaczyna halasowac to kaze nam do niej isc, alb wziasc na rece:-) Raz nawet dal jej swojego starego smoka - nawet nie wiem kiedy he, he. Aha i na poczatku probowal napoic sokiem z kartonika - ale to jeszcze w szpitalu - teraz juz tego nie robi (wyjasnienia zadzialaly). Ogolem nie pokazuje tez zazdrosci - jak karmie albo musze dluzej zajmowac sie mala a ma ochote na przytulenie to przychodzi i przytula sie z drugiej strony i tyle. Tyle, ze chce mnie widziec jak sie budzi w nocy - i czasem maz ma trudnosci z polozeniem go spac ale to zalezy od dnia - czasem jest ladnie a czasem mniej. Zasadniczo mozemy sie wyspac:-)

Cicha ale to slodko musi wygladac..taka trojka przytulona do siebie:-)
No i morda mi sie zasmiala jak poil Julek Zosie soczkiem :-D
Ale ma Zoska fajnego brata :tak::tak::tak::tak::-)

Cicha, fajnie, że Julek taki opiekun. Ten smoczek i soczek musiąły świetnie wyglądać.
A na taki poród to ja też się zapisuję. :tak::tak:

reklama
Cicha ale miałaś fajny poród , dobrze że zdążyłaś spodnie ściągnąć;-):-):-):-):-D i już się nie mogę doczekać zdjęć Julka z Zosią wklej coś plisssssssssssssss:-D:-D:-D

Do góry